Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom – Komt in November uit in Japan

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom – Komt in November uit in Japan

Bandai Namco zei onlangs dat er later dit jaar een nieuwe game genaamd Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom naar Nintendo Switch komt. Ze hebben nu een beter idee van wanneer de game uitkomt, in ieder geval in Japan, waar deze op 2 november beschikbaar zal zijn.

Hoewel dit de datum is waarop de game in Japan uitkomt, werd voor het eerst aangekondigd dat deze in 2022 wereldwijd zou uitkomen. We kunnen dus waarschijnlijk binnenkort een vergelijkbare datum voor het Westen verwachten.

video
play-rounded-fill

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom details

De game kreeg ook een seizoenspas en een Digital Deluxe Edition. De Digital Deluxe Edition wordt geleverd met de Season Pass, twee speciale in-game seed-sets en een digitale soundtrack met 80 nummers. Elk van de drie contentpakketten in de Season Pass zal nieuwe kleding, meubels en korte scenario’s bevatten. Zoals voorheen werden deze alleen voor Japan aangekondigd, maar er is niet veel reden waarom ze niet overal zouden uitkomen.

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom komt op 2 november 2022 uit in Japan, zowel in fysieke als digitale vorm.

Ad