Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom – November wereldwijde release

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom – November wereldwijde release

Bandai Namco heeft een datum vastgesteld waarop Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom over de hele wereld uitkomt.

De datum van 2 november 2022 was al bekend voor Japan, maar nu weten we dat het ook geldt voor Noord-Amerika en Europa.

Fans kunnen de game afzonderlijk of de speciale editie kopen. Je krijgt het hoofdspel, een Deluxe Edition-bonus en de Season Pass als je de Special Edition koopt. De Season Pass bestaat uit drie kostuum- en meubelsets met kostuums voor vijf hoofdpersonen, acht meubelstukken en een kort verhaal.

Bandai Namco heeft een trailer uitgebracht voor Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom om de releasedatum van de game te vieren. De trailer toont het natuurlijke landschap van de planeet Illuma, nieuwe geheime gadgets en voor het eerst offline coöpspel voor twee spelers.

video
play-rounded-fill

Over Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

Doraemon, Noby en hun andere vrienden landen op een planeet waar ze niet veel vanaf weten. Ze besluiten een nieuwe vriend te helpen zijn dromen te verwezenlijken door… te boeren!

Ploeg de velden, pluk de gewassen en zorg voor de dieren. Je kunt zelfs snel boeren met Doraemon’s geheime gadgets! U kunt ontspannen door bij vrienden te wonen, lekker te eten en te vissen. En met lokaal spel kunnen jij en een vriend samenwerken om een ​​ranch te bouwen!