Doraemon: Story of Seasons launch trailer

Doraemon: Story of Seasons launch trailer

Een van de grote Nintendo Switch-titels van deze maand is nu te koop en het is niemand minder dan de schattige en verslavende, Doraemon: Story of Seasons.

De starttrailer van de game laat de verschillende personages van de game zien en is de perfecte kans om de Engelse lokalisatie van de game te bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Doraemon: Story of Seasons

Laten we onze tuin cultiveren!

Nobita, onze held, landt op een willekeurige planeet met zijn vriend nadat hij door een storm is betrapt. Ze ontmoeten de dorpelingen en horen dat de storm ook het dorp trof en alles afveegde, behalve één speciale boom. Nobita en vrienden besloten het dorp te helpen weer voorspoedig te zijn, in ruil daarvoor zal het dorp hen helpen terug te keren naar de aarde.

Een levensgame met geliefde Doraemon-personages!

Neem de leiding over Nobita, een gemiddelde jongen met een hart van goud, om een verwoeste boerderij weer tot leven te brengen! Maak banden met de andere stedelingen om getuige te zijn van oprechte interacties terwijl je het land verkent en bevordert met Doraemon, Sue, Big G en Sneech!

“Story of Seasons” met een twist!

Personaliseer uw boerderij door gewassen te verbouwen, landbouwhuisdieren te fokken, meubels te bouwen en alles te verkennen wat de stad te bieden heeft. Profiteer van de geheime gadgets van Doraemon om van uw boerderij een magische ervaring te maken!