Doraemon Story of Seasons – Update en nieuwe trailer

Doraemon Story of Seasons – Update en nieuwe trailer

Bandai Namco heeft een gratis update voor Doraemon Story Of Seasons op de Nintendo Switch uitgebracht. De update voegt een aantal nieuwe gadgets, ornamenten, meubels, vissen en een nieuw huisdier toe aan de game.

Bandai Namco heeft ook een trailer uitgebracht voor de update;

video

Over Doraemon Story of Seasons

Laten we onze tuin cultiveren!

Nobita, onze held, landt met zijn vriend op een willekeurige planeet nadat hij door een storm is betrapt. Ze ontmoeten de dorpelingen en horen dat de storm ook het dorp heeft getroffen en alles heeft weggevaagd, behalve één speciale boom. Nobita en vrienden hebben besloten het dorp weer te laten bloeien, in ruil daarvoor zal het dorp hen helpen terug te keren naar de aarde.

Een levensecht spel met geliefde Doraemon-personages!

Neem de leiding over Nobita, een gemiddelde jongen met een hart van goud, om een ​​verwoeste boerderij weer tot leven te wekken! Creëer banden met de andere stedelingen om oprechte interacties te zien terwijl je het land verkent en koestert met Doraemon, Sue, Big G en Sneech!

“Story of Seasons” met een twist!

Pas je boerderij aan door gewassen te telen, boerderijdieren te fokken, meubels te bouwen en alles te ontdekken wat de stad te bieden heeft. Profiteer van de geheime gadgets van Doraemon om van het bouwen van je boerderij een magische ervaring te maken!

Ad