Dorfromantik – Launch trailer

Dorfromantik – Launch trailer

Toukana Interactive heeft een lanceringstrailer gemaakt voor de versie van Dorfromantik voor de Nintendo Switch. Het ontspannende puzzel- en strategiespel over dingen bouwen is net uit.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Dorfromantik

In Dorfromantik kun je op elk moment uit je dagelijkse leven stappen in een stille, vredige wereld. Tegelijkertijd is Dorfromantik een uitdaging voor wie dat wil. Om de hoogste score te verslaan, moet je je tegels zorgvuldig plannen en plaatsen.

Je begint met een stapel tegels die zijn gemaakt door een reeks regels. Een voor een haal je de bovenste tegel van de stapel, leg deze op een open plek en draai de tegel om de beste pasvorm te vinden. Er worden dus groepen en combinaties van landschappen zoals bossen, dorpen en wateren gemaakt, en je krijgt punten op basis van hoe goed de tegels bij elkaar passen.

Naarmate je het landschap groter maakt, kun je nieuwe, kleurrijke biomen binnengaan en game-objecten vinden die daar al zijn geplaatst om je langetermijntaken te geven. Je kunt nieuwe tegels, biomen en missies krijgen door deze taken uit te voeren.

Kenmerken

Unieke mix van strategie en puzzelmechanica Ontspannende en kalmerende gameplay Idyllisch dorpslandschap Strategische plaatsing om de hoogste score te verslaan Hoge herspeelwaarde: elke sessie is anders Veel ontgrendelbare tegels en biomen Originele kunststijl met een handgeschilderd bordspelgevoel Verschillende spelmodi voor verschillende soorten spelers

De Nintendo Switch eShop heeft een digitale winkel waar je Dorfromantik kunt kopen.