Double Cross – Nieuwe overview trailer met verschillende werelden

Double Cross – Nieuwe overview trailer met verschillende werelden

De wereld van Double Cross wordt zo duizelingwekkend als gevaarlijk. Grafitti Games heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de platformingtitel met de locaties van games.

video

Van de slijmerige Gootopia tot de futuristische Funderdome – er is een beetje iets voor alle dimensie-hoppers, jong en oud!

Over Double Cross

Ontwikkeld door 13AM Games, de studio achter de bekroonde Runbow, is Double Cross een spannend actieavonturegame waarin spelers de rol op zich nemen van Zahra, een agent van R.I.F.T. (Regulators van interdimensionale grenzen en technologie) wiens taak het is om vrede en orde tussen alle dimensies te handhaven.

Een recente aanval op R.I.F.T. het hoofdkwartier duwt spelers in een spannend nieuw geval waarin ze hun R.I.F.T. ontwikkelde uitrusting om te slingeren, zwaaien, vechten en onderzoeken over verschillende dimensies. Tijdens hun reizen zullen spelers aanwijzingen verzamelen om zichzelf een stap dichter bij het vinden van de identiteit van de aanvaller van R.I.F.T. te brengen en elke variatie van het universum te redden.

KENMERKEN

  • Spelers kunnen hun speelstijl op maat maken door Upgradium te verzamelen en het te gebruiken om RIFT-agentuitrusting op een hoger niveau te brengen en te ontgrendelen.
  • Een gameplay en upgrade-systeem in gamestijl en avontuur waarbij spelers kunnen kiezen hoe en in welke volgorde ze spelen
  • Een unieke “Proton Slinger” -monteur die verschillende bewegingen in alle niveaus mogelijk maakt en de mogelijkheid om voorwerpen en vijanden te grijpen en weg te gooien
  • Gevarieerde en uitbreidbare aanvallen en combo’s
  • Een ingewikkeld verhaal betrekt spelers bij het oplossen van een interdimensionaal mysterie met een diverse cast van interdimensionale personages
  • Slick 2D HD-kunst die is gebaseerd op traditionele gaming- en anime-stijl