Double Cross trailer

Double Cross trailer

Double Cross

Double Cross is een actie / avonturenspel waarin je de rol aanneemt van Zahra een agent van RIFT (Regulators of Interdimensional Frontiers and Technology), wiens job het is om vrede te bewaren tussen alle dimensies.

Een nieuwe aanval op het hoofdkantoor van RIFT geeft je een missie waarin je de RIFT-uitrusting moet gebruiken om in de verschillende dimensies op onderzoek uit te gaan. Doorheen dit avontuur vind je steeds nieuwe hints waardoor je telkens een stap dichter komt bij het vinden van de dader en zo het universum te redden.

Ergens deze zomer zal je dit spel kunnen spelen!

Ontwikkelaar 13AM Games, het team achter Runbow en nu ook Double Cross geeft je de combinatie van een avonturenspel samen met een intense actie platformspel. Je kan zelf de speelstijl van Zahra samenstellen om zo een top RIFT-agent te worden.

Features

  • Spelers kunnen hun speelstijl zelf samenstellen door Upgradium te verzamelen, door levels omhoog te gaan en RIFT-gear te unlocken.
  • Avonturenspeelstijl onderzoek systeem en upgrade systeem waarin de spelers zelf kunnen kiezen hoe en in welke volgorde ze de levels willen spelen.
  • Unike “Proton Slinger” mechanisme waardoor je diverse manieren van bewegen bekomt doorheen de levels en de mogelijkheid om objecten en vijanden vast te nemen en weg te gooien.
  • Gevarieerde en upgradebare aanvallen en combo’s.
  • Een intrigerend verhaal geeft spelers het gevoel dat ze een interdimensionaal mysterie aan het oplossen zijn met behulp van diverse karakters.
  • 2D HD art die bijdraagt aan de gaming en anime stijl.

Trailer Double Cross

video
play-rounded-fill

Kijk jij uit naar Double Cross?