Double Fine werkt aan twee nieuwe titels!

Double Fine werkt aan twee nieuwe titels!

Ontwikkelaar Double Fine werkt aan twee titels voor de Nintendo Switch. Double Fine heeft nog niet heel erg veel ervaring met Nintendo systemen.

Op Nintendo gebied hebben ze enkel twee titels voor de Wii U ontwikkeld.

Ervaring is er wel!

Gelukkig heeft het bedrijf verder ervaring genoeg.
Double Fine opgericht in 2000 en het eerste spel werd uitgebracht in 2005. Ondertussen heeft deze ontwikkelaar al ruim 30 titels uitgebracht. Van deze 30 titels zullen er nu twee verschijnen op de Nintendo Switch.

Grim Fandango Remastered

De eerste titel is Grim Fandango Remastered. Deze game is oorspronkelijk verschenen voor mobiele apparaten, pc en verschillende Playstation systemen. In dit spel speel je als Manny, een reisgids richting het hiernamaals. Op een dag ontstaan er wat problemen en het is aan jou deze op te lossen.

Grim Fandango kwam jaren geleden al voor het eerst uit maar is helemaal herzien. Zowel visueel als ook de audio is alles uit de kast gehaald om het spel te moderniseren. 

video
play-rounded-fill

Broken Age

De tweede titel die Double Fine naar de Nintendo Switch brengt is Broken Age. Deze titel verscheen vier jaar geleden voor dezelfde systemen als Grim Fandango Remastered. Broken Age is een spel wat met de hele familie gespeeld kan worden.

In deze avonturen game is het de bedoeling om verschillende puzzel op te lossen. Dit alles doe je in een wereld die helemaal met de hand geanimeerd is. 

video
play-rounded-fill

Beide spellen hebben tot op heden nog geen releasedatum gekregen, dus wanneer we ze exact mogen verwachten is nog even gissen. Maar zo zouden ze wel nog dit jaar op de Nintendo Switch moeten verschijnen. 

Ad