Doug Bowser; gebrek aan Animal Crossing: New Horizons tijdens E3

Doug Bowser; gebrek aan Animal Crossing: New Horizons tijdens E3

Nintendo’s E3-presentatie was immens populair, maar Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch was er in geen enkele vorm.

Terwijl we hoorden over de Expansion Pass-plannen voor Hyrule Warriors: Age of Calamity, vroegen sommige gebruikers op sociale media zich af waarom er geen nieuwe Animal Crossing: New Horizons-content werd genoemd tijdens de 40 minuten durende show.

Er komt zeker meer

Nintendo of America-president Doug Bowser die met The Verge sprak, zei dat het bedrijf nog steeds plannen heeft voor toekomstige content voor Animal Crossing New Horizons, dus fans hoeven zich geen zorgen of ontmoedigd te worden. Doug zei dat wanneer ze klaar zijn om ze te delen, ze dat zullen doen.

While we didn’t talk about it [during the E3 Nintendo Direct], we absolutely have plans going forward to ensure the 33 million people who have islands out there have new and fun activities to engage with. Look for more to come.

Over Animal Crossing: New Horizons

Ontsnap naar een onbewoond eiland en creëer je eigen paradijs terwijl je de game Animal Crossing: New Horizons verkent, creëert en aanpast. Je eilandvakantie heeft een schat aan natuurlijke hulpbronnen die kunnen worden gebruikt om alles te maken, van gereedschap tot comfort.

Je kunt bij het krieken van de dag op insecten jagen, je paradijs de hele dag versieren of genieten van de zonsondergang op het strand terwijl je in de oceaan vist. De tijd van de dag en het seizoen komen overeen met het echte leven, dus elke dag op je eiland is een kans om het hele jaar door in te checken en nieuwe verrassingen te ontdekken.

Pronk met je eilandutopie aan familie en vrienden, of pak je koffers en bezoek die van hen. Of je nu online speelt of met anderen naast je, het leven op een eiland is nog beter als je het kunt delen. Zelfs zonder op een vlucht te springen, ontmoet je een cast van charmante dierenbewoners die barsten van persoonlijkheid.