Down In Bermuda komt 14 Januari 2021

Down In Bermuda komt 14 Januari 2021

De volgende titel van Yak & Co , Down In Bermuda, op Nintendo Switch is misschien wel precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar je volgende puzzelavontuur!

In de game zijn spelers gestrand op een vreemd eiland midden in de Bermudadriehoek – waar ze talloze puzzels moeten oplossen om een ​​weg naar huis te vinden!

video
play-rounded-fill

Over Down In Bermuda

Overwin wezens uit de diepte en ontrafel de geheimen van het eiland op zoek naar een weg terug naar huis.

Een onnatuurlijke storm laat een avontuurlijke vliegenier decennia lang stranden in de beruchte Bermuda. Overwin wezens uit de diepte en ontrafel de geheimen van het eiland op zoek naar een weg terug naar huis.

Down in Bermuda is een eigenzinnig avontuur vol puzzels om op te lossen en mysteries om te ontdekken. Onze avontuurlijke vlieger Milton bevindt zich diep in de Bermuda in een tijdbel en heeft jouw hulp nodig om te ontsnappen.

Kraak codes, los puzzels op, verzamel magische orbs en ontsnap aan elk van de zes unieke eilanden, die elk naar de volgende leiden op een zoektocht naar een weg terug naar huis.

Uit de studio die je het vriendelijke geheimagent-avontuur Agent A: A puzzle in vermomming bracht.

De ontwikkelaar heeft aangekondigd dat de puzzeltitel Down in Bermuda op 14 januari 2021 naar de Nintendo Switch eShop gaat voor $ 19,99.