Dr Kawashima’s Brain Training – Bestandsgrootte, talen en meer onthuld

Dr Kawashima’s Brain Training – Bestandsgrootte, talen en meer onthuld

Nintendo heeft digitale pre-orders voor de Brain Training van dr. Kawashima voor Nintendo Switch geopend in de Japanse Switch eShop.

Dankzij dat weten we nu de bestandsgrootte, taalondersteuning en andere technische details voor het spel. Het spel is vrij klein omdat het slechts 286 MB aan ruimte in beslag neemt.

Brain Training details

Bestandsgrootte: 286MB
Spelers: 1 – 2
Spelers voor online spelen: 1
Save Data Cloud Backup: ondersteund
Releasedatum: 27 december 2019
Talen: Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands

Over Dr. Kawashima’s Brain Training

Klassieke en nieuwe oefeningen!

Maak je klaar om je hersenen op verschillende manieren uit te dagen in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch! Geniet van nieuwe oefeningen, sommige met behulp van de juiste Joy-Con’s IR-bewegingscamera, of tik en train met klassieke oefeningen van eerdere Brain Training-spellen die je kunt spelen met een stylus (meegeleverd met de verpakte versie van winkels) of je vinger. Het ligt in jouw handen!

Een verscheidenheid aan uitdagingen

Test je vaardigheden met een aantal oefeningen en tests in verschillende speelstijlen, zoals je Nintendo Switch-console verticaal houden en een stylus of je vinger gebruiken, of de juiste Joy-Con’s IR-bewegingscamera gebruiken, die de vorm van je vingers detecteert! Laten we een paar van hen bekijken die u in de game zult vinden:

  • Vingerberekeningen: los wiskundige problemen op met uw vingers. Zelfs als je het antwoord in je hoofd weet, moet je snel reageren!
  • Rock, Paper, Scissors: probeer te winnen – en verlies – met je vingers in ronden Rock, Paper, Scissors.
  • Woordversleuteling: combineer letters om woorden te vormen.
  • Fotografisch geheugen: onthoud de eerder weergegeven foto.
  • Dubbele taak: spring over hindernissen terwijl u het grootste aantal kiest.

… En meer!

Train samen!

Daag vrienden en familie uit met elk één Joy-Con om verschillende soorten training te selecteren, waaronder:

  • Birdwatching: strijd om vogels het snelst te tellen.
  • Boxtelling: doe mee en probeer het aantal dozen te onthouden.

Hoe oud zijn je hersenen?

Bereken uw algehele Brain Age Score door een reeks back-to-back-oefeningen uit te voeren die uw informatieverwerkingssnelheid, kortetermijngeheugen en zelfbeheersing uitdagen. Denk je dat je het beter kunt doen dan je vrienden en familie? Zorg ervoor dat je je dagelijkse oefeningen niet mist door een alarm in te stellen, waar je Nintendo Switch je op de hoogte brengt – zelfs als de console in de slaapstand staat!

U kunt uw resultaten ook elke dag met uw gezin delen via Brain Training Email om hen te laten weten hoe het met u gaat!

Ga online!

Als je verbonden bent met internet en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, kun je je trainingsresultaten weergeven in de ranglijst van de game en het opnemen tegen vrienden! We zijn ook van plan om regelmatig Wereldkampioenschappen Brain Training te houden.