Dr. Mario World – Multiplayer introductie trailer

Dr. Mario World – Multiplayer introductie trailer

Nintendo heeft Dr. Mario World-video’s op enigszins dagelijkse basis gepubliceerd om de 10 juli-lancering van het spel op mobiele apparaten te promoten.

Het nieuwste bevat echter een aantal nieuwe gameplay. Er is een nieuwe video vrijgegeven die spelers een introductie geeft in de multiplayer van het spel.

video
play-rounded-fill

Multiplayer

Maak kennis met de wereld van virussen met Dr. Mario en vrienden!

Een kleurrijke cast van virussen heeft de wereld van Dr. Mario in paniek! Dr. Mario en vrienden hebben labjassen aangebracht en capsules gepakt! Nu zijn ze klaar om die weerbarstige virussen te elimineren.

Honderden podia over veel verschillende werelden moeten worden bespaard, met nieuwe werelden die op regelmatige basis komen!

Speel samen met vrienden en familie over de hele wereld!

Je bent hier niet alleen voor – stuur en ontvang stamina-gevende harten om te gebruiken in de toneelmodus! Laat dan zien hoe je de puzzel opmaakt. In versus-modus kun je anderen uitdagen voor een een-op-een confrontatie!

Gebruik je puzzelvaardigheden om vervelende virussen te elimineren!

  • Combineer capsules met virussen en zie ze verdwijnen! Koppel eenvoudig drie objecten van dezelfde kleur verticaal of horizontaal om ze te verwijderen.
  • Gelukkig hebben Dr. Mario en vrienden virusvretende vaardigheden en kun je overgebleven halve capsules gebruiken om strategisch nul in te zetten op bijzonder bemoeizuchtige virussen.
  • Neem de tijd, want elke raadselachtige configuratie van virussen moet worden gewist met een beperkt aantal capsules. Blijf kalm om je aanpak te plannen en je verliest de wereld van Dr. Mario’s virussen in een mum van tijd!