Dragon Ball Fighter Z – Ultra Instinct Goku

Dragon Ball Fighter Z – Ultra Instinct Goku

De nieuwste editie van de Japanse publicatie V Jump onthulde dat Goku (Ultra Instinct) lid wordt van Dragon Ball FighterZ Hij zal worden opgenomen als onderdeel van de betaalde Fighter Pass DLC.

Ultra instinct?

Ultra Instinct is misschien Goku’s ultieme vorm, maar het wordt voorafgegaan door een onstabiele, veel minder capabele vorm die bekend staat als Ultra Instinct -Sign-. Wanneer Goku voor het eerst bezwijkt voor Ultra Instinct -Teken- op de rand van de dood door Jiren, is hij in staat om Jiren’s woeste aanvallen te evenaren met snelle ontwijkingsmogelijkheden.

Pas als hij in staat is om de volledige Ultra Instinct-vorm te bereiken, begint hij de aanstootgevende voordelen van zijn verhoogde vorm te ervaren. De Ultra Instinct-teken-vorm verschilt ook esthetisch van de uiteindelijke Ultra Instinct-vorm, waarbij Goku een enigszins verwarde, donker zilveren haarschok heeft in vergelijking met de definitief witharige eigenschap van Ultra Instinct.

Details komen eraan

Meer details over Goku (Ultra Instinct) zullen worden onthuld tijdens de Dragon Ball FighterZ World Tour Finals 2019 – 2020. Dat evenement begint op 8 februari in Parijs, Frankrijk. Dragon Ball FighterZ Is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.