Dragon Ball FighterZ Android 21 (Lab Coat) DLC character aangekondigd

Dragon Ball FighterZ Android 21 (Lab Coat) DLC character aangekondigd

Bandai Namco heeft een nieuwe DLC-vechter aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ. Het nieuwe personage is Android 21 (Lab Coat), en zoals de naam al aangeeft, is het een variant van het personage Android 21 in haar menselijke vorm met een laboratoriumjas. Op het moment van schrijven is er nog geen releasedatum voor het personage aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Een aankomend personage voor Dragon Ball FighterZ werd onthuld tijdens Jump Festa 2022… Android 21 (Lab Coat) zal binnenkort deelnemen aan de strijd!

Over Android 21 (Lab Coat)

Android 21 is een Android die verschijnt als de belangrijkste antagonist van Dragon Ball FighterZ in haar kwaadaardige persona. Haar intellect wedijvert met dat van Dr. Gero, hoewel ze misschien nog slimmer is dan hij.

Android 21 wordt beschreven als een lange, gewelfde wetenschapper met een bril en lang, borstelig kastanjebruin haar. Ze heeft een gouden ring aan haar linker middelvinger en zwarte nagels. Ze draagt ​​een paar oorringen, een mouwloze, korte blauw-rode jurk met coltrui met een ondoorzichtige zwarte panty, zwarte losse armmouwen en blauwe en rode laarzen met hak. Haar ogen lijken op die van Dr. Gero’s Androids, zoals Android 18.

In haar ware vorm behoudt Android 21 haar ronde lichaam, haar huid wordt roze, haar haar wordt een lichtere tint roze, haar oren worden puntig, haar ogen veranderen afhankelijk van of haar boze helft het overneemt, en ze krijgt een staart. Haar kleding verandert in een zwarte buistop, met behoud van de zwarte armmouwen en krijgt ook een witte wijde broek. Opgemerkt wordt dat ze het meest lijkt op een Majin in deze vorm.

Haar verschijning in haar ware vorm is het resultaat van het feit dat ze alle eigenschappen van de Z Fighters, Frieza, Cell en Majin Buu in één heeft samengevoegd.

Ad