Dragon Ball FighterZ – Kefla Preview Trailer

Dragon Ball FighterZ – Kefla Preview Trailer

Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe previewtrailer voor Kefla gedeeld in Dragon Ball FighterZ.

video

Over Kefla

Kefla is een jonge, slanke vrouw van Kale’s gemiddelde lengte. Kefla’s kapsel is een mix van beide van de vrouwelijke Saiyans, en is stekelig zoals die van Caulifla met een pony die beide zijden van haar gezicht omlijst, terwijl het grootste deel van haar haar in een paardenstaart wordt gehouden zoals die van Kale.

Haar gelaatstrekken en oogvorm doen meer denken aan die van Caulifla, maar haar teint is een midden tussen beide huidtypen. Ze draagt ​​Kale’s gouden armbanden, maar ze hebben nu dezelfde vorm als de polsbandjes van Caulifla, laarzen hoewel het rode deel ervan is vervangen door het zwart van Caulifla’s, en een paars buikhemd met nauwsluitende paarse broek (een mengsel van beide broek) uit het kleurenschema van Caulifla. Aan haar oren heeft ze twee groene Potara-oorbellen.

In de manga zit ze vanwege het samensmelten terwijl Kale en Caulifla Super Saiyan waren, vast in een permanente Super Saiyan-staat en houdt haar haar niet omhoog in een paardenstaart, die in een paardenstaart wordt opgehouden terwijl Super Saiyan in de anime . </ p>