Dragon Ball FighterZ – Officiële blik op Gogeta DLC

Dragon Ball FighterZ – Officiële blik op Gogeta DLC

Bandai Namco Entertainment onthulde eerder dat Gogeta (SSGSS) de volgende DLC-vechter zou zijn voor Dragon Ball FighterZ. Maar het lijkt erop dat de uitgever eindelijk klaar is om het personage in actie te laten zien!

video
play-rounded-fill

De video toont een snelle match met de fusion warrior. In het bijzonder een behoorlijk goede blik op enkele van het luchtjongleerpotentieel van het personage, evenals enkele van zijn explosieve afwerking!

De trailer bevestigt ook dat Gogeta (SSGSS) op 26 september 2019 wordt gelanceerd voor $ 4,99 / 500 yen.

Voeg je deze krachtige krijger toe aan je gelederen in Dragon Ball FighterZ voor Nintendo Switch?

Over Gogeta

Gogeta is de resulterende fusie van Goku en Vegeta, wanneer ze de Fusion Dance goed uitvoeren. Zijn stem is een dubbele stem die de stemmen van zowel Goku als Vegeta bevat. Net als zijn Potara Fusion-tegenhanger, Vegito, wordt hij beschouwd als een van de krachtigste personages in de Dragon Ball-franchise.

Hij debuteerde in de film Dragon Ball Z: Fusion Reborn.

Over Dragon Ball FighterZ

De veelgeprezen DRAGON BALL FighterZ brengt nu zijn spectaculaire gevechten en almachtige krijgers naar de Nintendo Switch.

In samenwerking met Arc System Works, maximaliseert DRAGON BALL FighterZ high-end Anime graphics en brengt gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen vechtgameplay. Naast dat je onderweg kunt spelen, bevat deze Nintendo Switch-versie ook een aantal exclusieve functies.

Kenmerken

  • Nintendo Switch-functies – Vereenvoudigde bedieningselementen voor één Joy-Con-spel
  • Spectaculaire gevechten – Ervaar luchtcombinaties, vernietigbare podia, beroemde scènes uit de DRAGON BALL anime gereproduceerd in 60 FPS
  • 3vs3 Tag / Ondersteuning – Hiermee kunnen spelers meer dan één vechter / stijl trainen en beheersen, wat een diepere gameplay oplevert
  • High-end Anime Graphics – Met behulp van de kracht van de Unreal Engine en het getalenteerde team van Arc System Works is DRAGON BALL FighterZ een visuele tour-de-force