Dragon Ball: The Breakers aangekondigd

Dragon Ball: The Breakers aangekondigd

Bandai Namco heeft een nieuwe Dragon Ball-titel aangekondigd voor Nintendo Switch en andere platforms. De game heet Dragon Ball: The Breakers, een asymmetrische multiplayer-game waarin één speler de rol op zich neemt van een van de verschillende krachtige Dragon Ball-schurken zoals Cell of Frieza, die zeven burgeroverlevenden moet opsporen en absorberen die worden bestuurd door de andere spelers.

De spelers daarentegen moeten samenwerken om een ​​tijdmachine te bouwen waarmee ze kunnen ontsnappen. Het wordt ergens in 2022 gelanceerd.

video

Over Dragon Ball: The Breakers

In het DRAGON BALL XENOVERSE-universum kun je met DRAGON BALL: THE BREAKERS spelen als een van de iconische rivalen van de franchise, de ‘Raider’, of een van de zeven ‘Survivors’ zonder superkrachten. De Raider zal zijn overweldigende kracht moeten gebruiken om de “Overlevenden” te elimineren. Deze gewone burgers zijn gevangen in een “Temporal Seam”, ze zijn gevangen op een plaats waar ruimte en tijd in wanorde zijn, en zullen moeten samenwerken om de Raider terug te dringen en te ontsnappen met behulp van de Super Time Machine. Spelers kunnen ook verschillende items op het veld gebruiken en proberen strategisch uit het veld te ontsnappen.

Bovendien zal DRAGON BALL: THE BREAKERS opgeslagen gamegegevens koppelen aan DRAGON BALL XENOVERSE 2. Blijf ons volgen voor meer details in de toekomst.

“We kunnen niet wachten tot mensen deze compleet nieuwe versie van de Dragon Ball-franchise proberen!”, zegt Ryosuke Hara, producer van DRAGON BALL: THE BREAKERS, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “We werken hard met het team bij Dimps om een ​​gloednieuwe leuke asymmetrische multiplayer-ervaring te bieden die we voor iedereen toegankelijk willen maken, terwijl we een sterke rijkdom en diepte aan gameplay en situaties bieden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens de Closed Beta Test”

Ervaar het overweldigende krachtsverschil in kracht en bereid je voor op de ultieme asymmetrische gevechtsactie in DRAGON BALL: THE BREAKERS!

Er is ook een speciaal bericht van de producent gedeeld;

video