Dragon Ball: The Breakers – Launch trailer

Dragon Ball: The Breakers – Launch trailer

Een gloednieuwe Dragon Ball: The Breakers-lanceringsvideo is beschikbaar gesteld door Bandai Namco. Dit geeft iedereen een goed overzicht wat ze kunnen verwachten van Dragon Ball: The Breakers.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Ball: The Breakers

Online asymmetrische actiegame Dragon Ball: The Breakers plaatst een team van zeven gewone mensen tegen de Raider, een beroemde Dragon Ball-vijand zoals Cell, Frieza en Buu, die hen zal opjagen en sterker zal worden tijdens het spel. Het zal niet eenvoudig zijn om weg te komen!

Functies

  • Breek uit in groepen of alleen! Werk samen met anderen terwijl je nog de kans hebt, maar het kan zijn dat je alleen moet vechten vanwege de keuzes van de Raider of andere overlevenden. Wat voor spel ga je maken?
  • Gevangen in een tijdelijke naad: baan je een weg door uitgestrekte landschappen die uit meerdere secties bestaan, maar pas op! De Raider houdt je constant in de gaten en kan plaatsen slopen om de beschikbare ruimte te verkleinen, wat je kansen op ontsnapping aanzienlijk zal verkleinen.
  • Veel plezier met het spelen als de eerbiedwaardige Dragon Ball-vijand Raider! Je zult ongeëvenaarde vaardigheden hebben als Raider om overlevenden op te sporen en te elimineren. Leer hoe je de speciale vaardigheden van elke Raider kunt gebruiken om doelen op te sporen en te vangen, zodat je sterker kunt worden.
  • Creëer een unieke speelstijl: of je nu een Raider of een Survivor bent, kies je groeipad om nieuwe talenten, skins en uitrustingen te krijgen en pas vervolgens je specifieke actieplan aan om te slagen als Raider of vlucht als Survivor .
  • Waardeer speciale goodies en power-ups: transporters, wapens, capsules… om de Raider te slim af te zijn en aan de tijdelijke naad te ontsnappen, haal het meeste uit elke gimmick.

*Dit product is een videogame voor meerdere spelers die voornamelijk online wordt gespeeld door deelnemers. Alleen Episodes, die als tutorial dienen, en de oefenmodus, waarin spelers het spel kunnen oefenen, ondersteunen het spelen voor één speler.

Op 14 oktober 2022 kwam Dragon Ball: The Breakers beschikbaar op de Nintendo Switch.