Dragon Ball: The Breakers – Majin Buu en Farmer trailer

Dragon Ball: The Breakers – Majin Buu en Farmer trailer

Er zijn berichten over twee nieuwe personages in Dragon Ball: The Breakers. Majin Buu speelt als een Raider in het spel en The Farmer speelt als een Survivor. Beide werden getoond in een nieuwe trailer, die geïnteresseerde spelers hieronder kunnen bekijken:

video
play-rounded-fill

Over Dragon Ball: The Breakers

Zeven gewone mensen komen vast te zitten in een tijdelijke naad wanneer ze verstrikt raken in een onverwachte tijdelijke gebeurtenis. Ze worden opgesloten met de Raider, een gevaarlijke vijand uit een andere tijdlijn die veel macht heeft. Hun enige kans om in leven te blijven is om hun Super Time Machine te gebruiken om uit de Tijdelijke Naad te komen, maar de Raider volgt hen en wordt met de minuut sterker. In een race tegen de klok gaan de intelligenties van de Survivors in tegen de kracht van de Raider om los te komen of gebroken te worden…

Je kunt als groep ontsnappen… of alleen.

Werk samen met anderen zolang er nog tijd is, maar de Raider of andere Overlevenden kunnen je dwingen het alleen te doen. Wat wordt je speelstijl?

Vastgelopen in de tijd

Verlaat een grote kaart met veel verschillende gebieden, maar wees voorzichtig! De Raider is altijd op je hoede en hij kan delen van je huis vernietigen om het moeilijker voor je te maken om weg te komen.

Bekijk de eerste drie iconische Raiders… Cell, Buu en Frieza!

Als Raider heb je veel kracht om overlevenden op te sporen en te doden. Leer hoe je de kracht van elke Raider kunt gebruiken om je vijanden te volgen en te vangen, zodat je kunt evolueren en sterker kunt worden.

Pas aan naar jouw gelijkenis

Of je nu een Raider of een Survivor bent, je kunt je eigen voortgangspad kiezen en extraatjes, skins en andere dingen ontgrendelen om je eigen manier van jagen of ontsnappen te verfijnen.

Geniet van unieke power-ups en items

Van auto’s en geweren tot grijphaken… Gebruik elke truc die je kunt tegen de Raider terwijl je vecht voor je leven.

Dragon Ball: The Breakers komt op 14 oktober uit voor Nintendo Switch.