Dragon Ball: The Breakers – Oktober release, Frieza trailer

Dragon Ball: The Breakers – Oktober release, Frieza trailer

Bandai Namco heeft de definitieve datum vastgesteld voor wanneer Dragon Ball: The Breakers uitkomt. Het bedrijf zei dat de game op 14 oktober 2022 zal verschijnen.

Dragon Ball: The Breakers komt zowel fysiek als digitaal uit op Nintendo Switch. De Special Edition wordt geleverd met de volledige game en het Special Edition Pack, dat een kostuum heeft dat kan worden veranderd en een voertuigskin genaamd “Dragon (Yellow)”.

Beperkte editie

De Bandai Namco-winkel is de enige plek waar je de Limited Edition kunt krijgen, die wordt geleverd met dezelfde inhoud als de Special Edition plus een steelbook, drie Raider-stickers, de celschaalfiguur en de “Potara (Groen)” in- game-accessoire, dat slechts voor een beperkte tijd beschikbaar is. De “Android 18 Transsphere” en de “Scouter (Blue)”-accessoire worden bij alle pre-orders geleverd.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Ball: The Breakers

Zeven gewone mensen komen vast te zitten in een tijdelijke naad wanneer ze verstrikt raken in een onverwachte tijdelijke gebeurtenis. Ze worden opgesloten met de Raider, een gevaarlijke vijand uit een andere tijdlijn die veel macht heeft. Hun enige kans om in leven te blijven is om hun Super Time Machine te gebruiken om uit de Tijdelijke Naad te komen, maar de Raider volgt hen en wordt met de minuut sterker. In een race tegen de klok gaan de intelligenties van de Survivors in tegen de kracht van de Raider om los te komen of gebroken te worden…

Je kunt als groep ontsnappen… of alleen.

Werk samen met anderen zolang er nog tijd is, maar de Raider of andere Overlevenden kunnen je dwingen het alleen te doen. Wat wordt je speelstijl?

Vastgelopen in de tijd

Verlaat een grote kaart met veel verschillende gebieden, maar wees voorzichtig! De Raider is altijd op je hoede en hij kan delen van je huis vernietigen om het moeilijker voor je te maken om weg te komen.

Bekijk de eerste drie iconische Raiders… Cell, Buu en Frieza!

Als Raider heb je veel kracht om overlevenden op te sporen en te doden. Leer hoe je de kracht van elke Raider kunt gebruiken om je vijanden te volgen en te vangen, zodat je kunt evolueren en sterker kunt worden.

Pas aan naar jouw gelijkenis

Of je nu een Raider of een Survivor bent, je kunt je eigen voortgangspad kiezen en extraatjes, skins en andere dingen ontgrendelen om je eigen manier van jagen of ontsnappen te verfijnen.

Geniet van unieke power-ups en items

Van auto’s en geweren tot grijphaken… Gebruik elke truc die je kunt tegen de Raider terwijl je vecht voor je leven.

Ad