Dragon Ball: The Breakers – Versie 2.5 – Nieuwe update en verbeteringen

Dragon Ball: The Breakers – Versie 2.5 – Nieuwe update en verbeteringen

Dragon Ball: The Breakers, een populaire videogame, heeft een upgrade gekregen die tot doel heeft de algehele spelervaring voor Survivors en Raiders te verbeteren. De update bevat bugfixes, aanpassingen aan actieve vaardigheden en statische inhoud. Bovendien is de software-update in de maak om problemen op te lossen, zoals een bug die alleen op de Nintendo Switch verschijnt. De functie voor het kiezen van rollen wordt ook aangepast zodat spelers de Raider-rol kunnen kiezen.

Dragon Ball: The Breakers versie 2.5

Hier zijn enkele van de opmerkelijke upgrades en verbeteringen die spelers kunnen verwachten van Dragon Ball: The Breakers versie 2.5:

  • Actieve vaardigheidsupgrades:
    • Flames of Mt. Frypan: deze actieve vaardigheid functioneert nu als een langeafstandsvergrendeling wanneer deze wordt gebruikt om een ​​speler te vergrendelen die zich aan de andere kant van de vlam bevindt. Hierdoor kunnen Raiders Survivors op afstand vergrendelen, waardoor ze een tactisch voordeel hebben.
  • Signaal baken upgrade:
    • De uiterlijke presentatie van het signaalbaken voor de ontsnappingstijdmachine is gewijzigd om het vanaf een grotere afstand beter zichtbaar te maken. Dit maakt het gemakkelijker voor Survivors om het te lokaliseren en te activeren.
  • Verbeterde gameplay-stroom:
    • De hoeveelheid tijd die de Raider nodig heeft om weer te bewegen na het overslaan van de animatie die wordt afgespeeld na het vernietigen van het Starter-systeem is verminderd, waardoor de algehele gameplay-stroom is verbeterd.
  • Lagere kans om overlevenden tegen te komen:
    • In aflevering 2 is de kans nu kleiner dat Nappa en Vegeta overlevenden tegenkomen. Dit maakt het voor Overlevers een grotere uitdaging om detectie en ontsnapping te vermijden.

Bugfixes voor actieve vaardigheden en superaanvallen:

De “Zarbon!”-bug van Frieza is opgelost.

De passieve vaardigheid van de Saibaman genaamd “Self-Destruct” wordt nu correct geactiveerd.

De actieve vaardigheid “Call Nappa”-bug die ervoor zorgde dat Vegeta in sommige situaties geen schade toebracht aan Survivors, is verholpen.

De bug in de actieve vaardigheid “Solar Flare” van Cell die ervoor zorgde dat hij niet raakte wanneer hij op de grond werd gebruikt, is verholpen.

Het weergegeven aanvalsbereik voordat de “Perfecte Kamehameha”-superaanval van Cell werd losgelaten, is nu nauwkeuriger dan het werkelijke aanvalsbereik.

Overlevenden kunnen nu door de regio bewegen waar de actieve vaardigheid Flames of Mt. Frypan is geactiveerd nadat de duur ervan is geëindigd.

Sommige Ki Blast-aanvallen die door Survivors worden gebruikt, kunnen nu door de Flames of Mt. Frypan heen.

Overlevenden worden nu afgestoten wanneer ze in aanraking komen met het effect van de muur van vlammen terwijl ze op de grond staan ​​als ze de actieve vaardigheid Flames of Mt. Frypan hadden gebruikt.

De fout in de actieve vaardigheid Charming Pose waarbij de impact van de vaardigheid niet zou plaatsvinden als de Survivor en de Raider zich op verschillende hoogten van elkaar bevonden, is verholpen.

De bug in de passieve vaardigheid van nullificatie van landingsvertraging waarbij overlevenden geen snelheidsboost zouden krijgen nadat ze vanaf een hoge plek waren geland, is verholpen.

De Hellzone Grenade Super Attack-bug die verhinderde dat de Raider schade opliep door de aanval als er obstakels op hun pad tussen hen en de Survivor waren, is verholpen.

De bug waarbij Survivors de vertraging kunnen vermijden die normaal optreedt bij het landen vanaf een hoog punt door specifieke activiteiten uit te voeren vlak voor de landing, is verholpen.

Aanvullende wijzigingen

Naast deze upgrades ontvangt Dragon Ball: The Breakers een komende software-update die extra bugfixes en verbeteringen zal introduceren. Deze omvatten aanpassingen aan de Role Choose-functie om de selectie van de Raider-rol mogelijk te maken en een oplossing voor een bug waardoor het percentage van de Survivor-rolbonus op het scherm met gevechtsresultaten wordt weergegeven als 29% op de Nintendo Switch.

Over het algemeen biedt Dragon Ball: The Breakers met deze upgrades en verbeteringen een spannendere en uitdagendere spelervaring voor zowel Raiders als Survivors. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft voor toekomstige updates en verbeteringen aan deze spannende videogame.

Veelgestelde vragen:
  • V: Wat is Dragon Ball: The Breakers?
    • A: Dragon Ball: The Breakers is een populaire videogame waarin spelers de rol van de Raider of de Survivor kunnen spelen in een post-apocalyptische wereld gebaseerd op de populaire Dragon Ball-animeserie.
  • V: Wat is er nieuw in versie 2.5?
    • A: Versie 2.5 introduceert verschillende upgrades en verbeteringen, waaronder verbeteringen aan actieve vaardigheden en Super Attacks, verbeteringen aan gameplay-flow en bugfixes voor verschillende aspecten van het spel.
  • V: Wat is de actieve vaardigheid Flames of Mt. Frypan?
    • A: De actieve vaardigheid Flames of Mt. Frypan is een hulpmiddel dat Raiders kunnen gebruiken om Survivors in een muur van vlammen te vangen en op te sluiten.
  • V: Wat is de actieve vaardigheid Charming Pose?
    • A: De actieve vaardigheid Charming Pose is een hulpmiddel dat Survivors kunnen gebruiken om Raiders tijdelijk te verdoven, waardoor ze een voordeel kunnen behalen in gevechten.
  • V: Wanneer wordt de volgende software-update uitgebracht?
    • A: De volgende software-update heeft nog geen specifieke releasedatum. De ontwikkelaars hebben echter verklaard dat het aanvullende bugfixes en verbeteringen zal bevatten, waaronder aanpassingen aan de Role Choose-functie en een fix voor een bug in de Nintendo Switch-versie van de game.