Dragon Ball Xenoverse 2: Cell Max, Hero of Justice Packs, en meer!

Dragon Ball Xenoverse 2: Cell Max, Hero of Justice Packs, en meer!

Dragon Ball Xenoverse 2 maakt zich op voor opwindende nieuwe content, waaronder een gratis update met Cell Max als Raid Boss, de nieuwste Hero of Justice-packs en meer. Lees meer over de connectie met de Dragon Ball Super: Super Hero-film, de inhoud van de Hero of Justice-packs en details over het Dragon Ball Games Battle Hour 2023-evenement.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2 is sinds de release een favoriet bij fans en de ontwikkelaars blijven de game ondersteunen met opwindende nieuwe inhoud. Met een recente trailer waarin de aanstaande gratis update met Cell Max als Raid Boss wordt onthuld, evenals de nieuwste Hero of Justice-pakketten, belooft de game spelers meer actievolle ervaringen te bieden.

Cell Max in Dragon Ball Xenoverse 2

De dreigende Cell Max zal zijn opwachting maken in Dragon Ball Xenoverse 2 als Raid Boss. Dit krachtige personage is geïnspireerd op de Dragon Ball Super: Super Hero-film, waarin hij grote schade aanricht aan onze favoriete helden. Als Raid Boss moeten spelers strategieën bedenken en samenwerken om Cell Max te verslaan in epische gevechten.

Om je kansen op succes tegen Cell Max te vergroten, is het belangrijk om een ​​uitgebalanceerd team samen te stellen met een mix van personages met sterke aanvallende en verdedigende vaardigheden. Het timen van je speciale aanvallen en het coördineren met teamgenoten is cruciaal om deze machtige vijand te overwinnen.

Hero of Justice-packs

De nieuwste downloadbare content voor Dragon Ball Xenoverse 2, het Hero of Justice-pakket, voegt drie nieuwe personages toe aan het spel: Gamma 1, Gamma 2 en Gohan (DBS Super Hero). Deze personages bieden fans nieuwe speelmogelijkheden, waarbij elk personage unieke vaardigheden en vaardigheden heeft.

De opwinding is al aan het opbouwen voor het komende Hero of Justice Pack 2, dat Orange Piccolo in het spel zal introduceren. Hoewel er geen exacte releasedatum is aangekondigd, wachten fans reikhalzend uit naar meer informatie over de inhoud van dit nieuwe pakket.

Dragon Ball Games Battle Hour 2023

Het jaarlijkse Dragon Ball Games Battle Hour-evenement is een viering van alles wat met Dragon Ball-gaming te maken heeft. Tijdens het evenement van 2023 maakte Dragon Ball Xenoverse 2 indruk met de aankondiging van de gratis update met Cell Max en de nieuwste Hero of Justice-pakketten.

Dit evenement dient als een platform voor ontwikkelaars om hun nieuwste inhoud te presenteren en met fans te communiceren, zodat de Dragon Ball-gamingcommunity betrokken en op de hoogte blijft van aankomende releases.

Dragon Ball Xenoverse 2 is beschikbaar op de Nintendo Switch en biedt spelers een draagbare manier om de actievolle wereld van Dragon Ball te ervaren. De game presteert goed op het platform, met de unieke functies van de Switch die bijdragen aan de algehele ervaring.

De populariteit van de game onder fans is duidelijk, en velen prijzen de uitgebreide lijst met personages, de boeiende gameplay en de voortdurende ondersteuning door middel van updates en downloadbare content.

Conclusie

Dragon Ball Xenoverse 2 blijft fans boeien met zijn consistente stroom nieuwe content en updates. De aanstaande gratis update met Cell Max als Raid Boss, samen met de Hero of Justice-pakketten, belooft het spel fris en boeiend te houden. Terwijl spelers reikhalzend uitkijken naar de release van deze updates, kunnen ze zich verheugen op nieuwe personages, epische gevechten en meer mogelijkheden om dieper in het Dragon Ball-universum te duiken.

Veelgestelde vragen
 • Wanneer wordt de gratis update met Cell Max uitgebracht?
  • De releasedatum voor de gratis update met Cell Max als Raid Boss is niet aangekondigd. Houd de officiële kanalen in de gaten voor updates.
 • Zijn de Hero of Justice-pakketten beschikbaar voor alle platformen?
  • Ja, de Hero of Justice-pakketten zijn beschikbaar voor alle platforms, inclusief PlayStation, Xbox en Nintendo Switch.
 • Welke andere personages kunnen we verwachten in Hero of Justice Pack 2?
  • Hoewel Orange Piccolo is bevestigd voor Hero of Justice Pack 2, hebben de ontwikkelaars nog geen extra personages aangekondigd. Houd ons in de gaten voor meer informatie zodra deze beschikbaar komt.
 • Hoe kan ik deelnemen aan het Dragon Ball Games Battle Hour-evenement?
  • Het Battle Hour-evenement van Dragon Ball Games biedt meestal zowel persoonlijke als online componenten. Houd de officiële website van het evenement en de socialemediakanalen in de gaten voor informatie over deelname of virtuele deelname.
 • Moet ik DLC kopen om van de nieuwe content in Dragon Ball Xenoverse 2 te kunnen genieten?
  • Hoewel een deel van de nieuwe inhoud, zoals de Hero of Justice-pakketten, beschikbaar is via betaalde DLC, brengen de ontwikkelaars ook gratis updates uit, zoals die met Cell Max als Raid Boss. Hierdoor kunnen alle spelers nieuwe inhoud ervaren, ongeacht of ze extra inhoud kopen.
Ad