Dragon Ball Xenoverse 2 – Dyspo en Revival of the Demon Realm missie

Dragon Ball Xenoverse 2 – Dyspo en Revival of the Demon Realm missie

Bandai Namco heeft Revival of the Demon Realm laten zien, evenals een grondige blik op Dyspo in Dragon Ball Xenoverse 2.

Vorige maand werd Dyspo aangekondigd voor de game. Het DLC-personage, zoals eerder onthuld, zal deze zomer beschikbaar zijn. Een definitieve datum moet nog worden beslist.

video
play-rounded-fill

Ontmoet Dyspo

Dyspo, een supersonische krijger uit de dappere Pride Troopers van Universe 11, komt naar Xenoverse 2! Als het op snelheid aankomt, kan geen enkele andere vechter concurreren met Dyspo – zelfs licht blijft in het stof achter!

En aangezien hij een speelbaar personage in het spel zal zijn, kun je al zijn snelheid gebruiken!! Dicht de kloof tussen jou en je tegenstanders in een oogwenk en ontketen vervolgens Dyspo’s arsenaal aan aanvallen voordat ze weten wat hen trof! Zijn Awoken Skill “Supersonic Mode” verbetert zijn bewegingssnelheid en versterkt sommige aanvallen ten koste van het voortdurend leegmaken van Ki, dus begrijpen wanneer en wanneer het moet worden gebruikt, is van cruciaal belang voor succes met dit personage!

In Revival of the Demon Realm ontdekken spelers wat er met Dabura is gebeurd. Er is geen informatie meer vrijgegeven.

Over Dragon Ball Xenoverse 2

DRAGON BALL XENOVERSE 2 breidt de zeer succesvolle DRAGON BALL XENOVERSE uit met verbeterde beelden die spelers onderdompelen in het grootste en meest uitgebreide Dragon Ball-universum ooit gemaakt.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 voor Nintendo SwitchTM bevat Nintendo SwitchTM-specifieke functies en een nieuwe manier om zowel lokaal als online met vrienden te spelen.

  • Herbeleef het verhaal van Dragon Ball door tijdreizen en historische momenten in het Dragon Ball-universum te beschermen
  • Meer diepgaand systeem voor het maken van avatars en gevechten vergeleken met Xenoverse 1
  • Nintendo Switch™-specifieke bedieningselementen en functionaliteiten, inclusief bewegingsbesturing voor veel verschillende aanvallen!
  • Gebruik individuele Joy-Con™-controllers om de game lokaal met een vriend te spelen
  • Lokaal spelen met maximaal 6 Nintendo Switch™-consoles

Dragon Ball Xenoverse 2 is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.