Dragon Ball Xenoverse 2 en Dragon Ball FighterZ schrijven geschiedenis

Dragon Ball Xenoverse 2 en Dragon Ball FighterZ schrijven geschiedenis

Samenvatting:

Ontdek de buitengewone prestaties van Dragon Ball Xenoverse 2 en Dragon Ball FighterZ terwijl ze wereldwijd de mijlpaal van tien miljoen verkochte exemplaren overtreffen. We duiken in de meeslepende werelden van deze iconische games en verkennen hun uitgebreide personageroosters, betrokkenheid van fans en boeiende gameplay. Daarnaast onthullen we de speciale evenementen en beloningen die spelers te wachten staan, zoals een spannende raid-zoektocht en inlogbonuscampagne in Dragon Ball Xenoverse 2, en een nieuwe gerangschikte wedstrijduitdaging en beperkte toegang tot DLC-personages in Dragon Ball FighterZ. Vier samen met ons het wereldwijde succes van deze onvergetelijke titels!


Dragon Ball geschiedenis

Terwijl de Dragon Ball-franchise fans over de hele wereld blijft boeien, hebben Dragon Ball Xenoverse 2 en Dragon Ball FighterZ geschiedenis geschreven door samen de opmerkelijke mijlpaal van tien miljoen verkochte exemplaren te overtreffen. Deze twee games hebben niet alleen eerdere verkooprecords voor Dragon Ball-consolegames verbroken, maar hebben ook alom geprezen vanwege hun opwindende gameplay en getrouwe weergave van de geliefde anime- en mangaseries.

Over Dragon Ball Xenoverse 2

1. Overzicht en release-informatie

Dragon Ball Xenoverse 2 werd voor het eerst gelanceerd in 2016 en boeide fans met zijn meeslepende verhaallijn en dynamische gevechten. Een jaar later breidde de game zijn bereik uit door uit te brengen op de Nintendo Switch, waardoor zijn aanwezigheid onder gameliefhebbers verder werd verstevigd. Voortbouwend op het succes van zijn voorganger, biedt Xenoverse 2 spelers een uitgebreide en actievolle ervaring die zich afspeelt in het levendige Dragon Ball-universum.

2. Aantal speelbare personages en DLC

Een van de opvallende kenmerken van Dragon Ball Xenoverse 2 is de uitgebreide lijst met speelbare personages. Met maar liefst 129 personages, inclusief zowel de basisgame als betaalde DLC-toevoegingen, beschikt Xenoverse 2 over de grootste selectie vechters van alle Dragon Ball-consoletitels. Spelers kunnen hun favoriete helden en schurken uit de serie belichamen, hun unieke bewegingen ontketenen en epische gevechten aangaan.

3. Maandelijkse actieve gebruikers en betrokkenheid van fans

Zelfs jaren na de eerste release heeft Dragon Ball Xenoverse 2 een bloeiende community van toegewijde spelers. Met een miljoen actieve gebruikers per maand blijft de game fans boeien, die zich regelmatig onderdompelen in de fascinerende wereld van Dragon Ball. Deze aanhoudende betrokkenheid getuigt van de blijvende aantrekkingskracht en uitzonderlijke gameplay-ervaring van Xenoverse 2.

4. Speciale raid-quest en inlogbonuscampagne

Als dank voor de niet-aflatende steun van de Dragon Ball Xenoverse 2-community heeft Bandai Namco speciale evenementen georganiseerd als blijk van waardering. Spelers kunnen deelnemen aan een opwindende raid-zoektocht, samenwerken met medestrijders om formidabele vijanden te verslaan en exclusieve beloningen te verdienen. Bovendien wacht spelers een inlogbonuscampagne, die voor een beperkte tijd verleidelijke in-game beloningen biedt. Deze evenementen verbeteren niet alleen de gameplay-ervaring, maar bevorderen ook een gevoel van kameraadschap onder spelers over de hele wereld.

Dragon Ball FighterZ

1. Overzicht en release-informatie

Dragon Ball FighterZ verscheen in 2018 op het toneel en leverde een visueel verbluffende en snelle 2D-vechtervaring op. De game oogstte onmiddellijk veel lof vanwege de getrouwe weergave van de Dragon Ball-esthetiek en de opwindende gevechtsmechanismen. Een jaar later breidde de game zijn bereik uit naar de Nintendo Switch, waardoor nog meer spelers konden deelnemen aan de spannende gevechten.

2. Snelst verkopende Dragon Ball-consolegame

Voortbouwend op de immense populariteit van de franchise, groeide Dragon Ball FighterZ snel uit tot bekendheid en werd het de snelst verkopende Dragon Ball-consolegame die de mijlpaal van tien miljoen verkochte exemplaren bereikte. Deze opmerkelijke prestatie bevestigt FighterZ als een favoriet bij fans en een bewijs van zijn boeiende gameplay en getrouwe weergave van het Dragon Ball-universum. De mix van verbluffende beelden, soepele gevechtsmechanismen en iconische personagelijst van de game heeft weerklank gevonden bij zowel gewone spelers als liefhebbers van vechtgames.

3. Nieuwe klassementswedstrijduitdaging

Om de spanning levend te houden, introduceert Dragon Ball FighterZ een spannende nieuwe klassement-wedstrijduitdaging voor spelers om hun vaardigheden te testen tegen geduchte tegenstanders van over de hele wereld. Deze competitieve modus biedt een platform voor intense gevechten en strategische gameplay, waar spelers de gelederen kunnen beklimmen en hun beheersing van de mechanica van het spel kunnen demonstreren. Of je nu een doorgewinterde vechter bent of een nieuwkomer in het spel, de klassementswedstrijd belooft spannende wedstrijden en de kans om je moed te bewijzen.

4. Tijdelijke toegang tot DLC-personages

Als extra traktatie voor de toegewijde fanbase biedt Dragon Ball FighterZ een tijdelijke mogelijkheid om gratis toegang te krijgen tot DLC-personages. Tussen 9 mei en 22 juni kunnen spelers genieten van het volledige rooster van DLC-personages, elk met hun unieke vaardigheden en vechtstijlen in de strijd. Dit gebaar van waardering stelt spelers in staat om het potentieel van de game volledig te verkennen en te experimenteren met verschillende teamsamenstellingen, waardoor hun gevechten een verfrissende laag variatie krijgen.

Conclusie

Dragon Ball Xenoverse 2 en Dragon Ball FighterZ hebben een onuitwisbare stempel gedrukt op de gamewereld, waarbij ze de mijlpaal van tien miljoen verkochte exemplaren hebben overtroffen en nieuwe records hebben gevestigd voor Dragon Ball-consolegames. Hun meeslepende werelden, uitgebreide personagelijsten en boeiende gameplay blijven fans over de hele wereld boeien. Met speciale evenementen, belonende ervaringen en de belofte van opwindende gevechten, zijn deze games een bewijs van de blijvende populariteit van de Dragon Ball-franchise.

Veelgestelde vragen
 • V: Hoeveel exemplaren van Dragon Ball Xenoverse 2 en Dragon Ball FighterZ zijn er verkocht?
  • A: Van beide games zijn wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren verkocht.
 • V: Welke game heeft het grootste aantal speelbare personages onder de Dragon Ball-consoletitels?
  • A: Dragon Ball Xenoverse 2 heeft een selectie van 129 speelbare personages, de hoogste in de franchise.
 • V: Zijn er speciale evenementen voor Dragon Ball Xenoverse 2-spelers?
  • A: Ja, spelers kunnen deelnemen aan een speciale raid-zoektocht en genieten van een inlogbonuscampagne.
 • V: Wat is de gerangschikte wedstrijduitdaging in Dragon Ball FighterZ?
  • A: Met de klassementswedstrijd kunnen spelers het opnemen tegen tegenstanders van over de hele wereld in een competitieve omgeving.
 • V: Hoe lang hebben spelers gratis toegang tot de DLC-personages in Dragon Ball FighterZ?
  • A: Spelers hebben tussen 9 mei en 22 juni gedurende een beperkte tijd gratis toegang tot de DLC-personages.