Dragon Ball Xenoverse 2 – Gamma 1 en Gohan (DBS Super Hero)

Dragon Ball Xenoverse 2 – Gamma 1 en Gohan (DBS Super Hero)

Gamma 1 en Gohan (DBS Super Hero) zijn beschikbaar gemaakt als twee extra Dragon Ball Xenoverse 2 DLC-personages. Beide zullen deel uitmaken van het eerste “Hero of Justice Pack”. Dezelfde DLC-bundel bevat ook Gamma 2.

Afgelopen maand was Gamma 2 te zien in zijn eigen trailer. Gamma 1 werd ook genoemd in de video, die de trailer nu formeel verifieert.

video
play-rounded-fill

Dit najaar werden Dragon Ball Xenoverse 2 en Hero of Justice Pack 1 uitgebracht, inclusief Gamma 1, Gamma 2 en Gohan (DBS Super Hero). Er komt ook een tweede nieuw DLC-pakket, maar details zijn nog niet bekend gemaakt.

Over Dragon Ball Xenoverse 2

Met verbeterde visuals die spelers verder onderdompelen in het grootste en meest ingewikkelde Dragon Ball-universum dat ooit is gemaakt, breidt DRAGON BALL XENOVERSE 2 uit op de enorm succesvolle DRAGON BALL XENOVERSE.

Een nieuwe binnenstad, de grootste personageaanpassingsopties tot nu toe en tal van andere nieuwe elementen zijn allemaal inbegrepen in Dragon Ball Xenoverse 2.

  • Beleef de Dragon Ball-saga opnieuw door door de tijd te gaan en belangrijke gebeurtenissen uit de Dragon Ball-wereld te bewaren.
  • Met 300 mensen tegelijk online, is de gloednieuwe binnenstad meer dan 7 keer groter dan de originele game.
  • De Dragon Ball-anime-ervaring wordt tot leven gebracht door graphics van de volgende generatie met nieuwe personages en eindbaasgevechten.
  • Extra karakteraanpassingsopties en wijzigingen in de vechtstijl