Dragon Ball Xenoverse 2 – Gamma 2 onderdeel van Dragon Ball Super: Super Hero DLC

Dragon Ball Xenoverse 2 – Gamma 2 onderdeel van Dragon Ball Super: Super Hero DLC

Bandai Namco heeft gezegd dat Gamma 2 een nieuw DLC-personage wordt in Dragon Ball Xenoverse 2. Nog maar kort geleden kwam het nieuws naar buiten tijdens een game-evenement. Gamma 2 verscheen net in de film Dragon Ball Super: Super Hero, en zijn bewegingen zijn hier opnieuw gemaakt. Een teaser van een onlangs uitgebrachte trailer suggereert ook dat Gamma 1 er zal zijn.

video
play-rounded-fill

Gamma 2, de almachtige superheld, zal speelbaar zijn in de “Dragon Ball Super: SUPER HERO” DLC. Kijk uit naar meer helden die je dit najaar kunt spelen.

Dragon Ball Super: Super Hero DLC

De Dragon Ball Super: Super Hero DLC Pack Set wordt gemaakt door Bandai Namco. Gamma 2 en twee andere personages zitten in DLC Pack 1, dat in de herfst uitkomt. Op een later tijdstip komt DLC Pack 2 uit met nog drie DLC-personages.

Over DRAGON BALL XENOVERSE 2

DRAGON BALL XENOVERSE 2 is een vervolg op het zeer populaire DRAGON BALL XENOVERSE. Het heeft betere graphics waardoor spelers nog meer betrokken raken bij de grootste en meest gedetailleerde Dragon Ball-wereld die ooit is gemaakt.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 voor Nintendo Switch heeft functies die alleen werken op Nintendo SwitchTM en een nieuwe manier om zowel persoonlijk als online met vrienden te spelen.

  • Ga terug in de tijd en bescherm belangrijke momenten in het Dragon Ball-universum om het verhaal opnieuw te beleven.
  • Het vechtsysteem en het systeem voor het maken van avatars zijn diepgaander dan in Xenoverse 1.
  • Bediening en functies die uniek zijn voor Nintendo SwitchTM, zoals bewegingsbesturing voor veel verschillende aanvallen!
  • Speel de game lokaal met een vriend door aparte Joy-ConTM-controllers te gebruiken.
  • Speel met maximaal 6 Nintendo SwitchTM-consoles in dezelfde kamer.