Dragon Ball Xenoverse 2 – Hero of Justice Pack 1

Dragon Ball Xenoverse 2 – Hero of Justice Pack 1

Bandai Namco heeft gezegd dat Dragon Ball Xenoverse 2 Hero of Justice Pack 1 beschikbaar is en dat iedereen de DLC kan gebruiken.

video
play-rounded-fill

Over het Hero of Justice-pakket

Met Hero of Justice Pack 1 kun je spelen als nieuwe personages genaamd Gamma 1, Gamma 2 en Gohan (DBS Super Hero). Spelers hebben ook toegang tot vier nieuwe Parallel Quests, zeven nieuwe vaardigheden, vier nieuwe kostuums en accessoires, vijf nieuwe Super Souls en 15 nieuwe afbeeldingen voor het laadscherm.

Op 9 november kunnen alle spelers, ook degenen die de nieuwe DLC niet kopen, een gratis update krijgen. Het wordt geleverd met twee nieuwe outfits en accessoires, vijf Dual Ultimate Attacks, drie Super Souls, 61 illustraties op het laadscherm, twee Raid Quests en 64 Hero Colosseum-figuren.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 is een vervolg op het zeer populaire DRAGON BALL XENOVERSE. Het heeft betere graphics die spelers helpen nog meer betrokken te raken bij de grootste en meest gedetailleerde Dragon Ball-wereld ooit gemaakt.

Over DRAGON BALL XENOVERSE 2

DRAGON BALL XENOVERSE 2 voor Nintendo Switch heeft functies die alleen werken op de Nintendo Switch en een nieuwe manier om met vrienden te spelen, zowel persoonlijk als online.

  • Beleef het Dragon Ball-verhaal opnieuw door door de tijd te reizen en historische momenten in het Dragon Ball-universum te beschermen
  • Het vechtsysteem en het systeem voor het maken van avatars zijn diepgaander dan in Xenoverse 1.
  • Besturing en functies die uniek zijn voor de Nintendo Switch, zoals bewegingsbesturing voor veel verschillende aanvallen!
  • Je kunt de game lokaal met een vriend spelen door afzonderlijke Joy-Con-controllers te gebruiken.
  • Speel met maximaal 6 Nintendo SwitchTM-consoles in dezelfde kamer.

Dragon Ball Xenoverse 2 is nu te spelen op de Nintendo Switch. Bandai Namco werkt aan een “Hero of Justice Pack 2” dat op een later tijdstip uitkomt.

Ad