Dragon Ball Z: Kakarot 23rd World Tournament DLC ontketent epische grondgevechten

Dragon Ball Z: Kakarot 23rd World Tournament DLC ontketent epische grondgevechten

Samenvatting:

Dragon Ball Z: Kakarot, de actievolle RPG gebaseerd op de iconische anime- en mangaserie, introduceert de spannende 23rd World Tournament DLC. Deze uitbreiding biedt spelers een prequel-verhaal dat zich afspeelt vóór de hoofdgame, met een tijdsprong van drie jaar sinds Goku’s overwinning op de Grote Demonenkoning Piccolo. Het vredige intermezzo valt echter uiteen wanneer de Grote Demonenkoning Piccolo herboren wordt als Majunior, op zoek naar wraak op Goku.

Het lot van de wereld rust op Goku’s schouders terwijl hij het opneemt tegen Majunior in een climax rematch in de Tenkaichi Budokai. Bereid je voor op intense grondgevechten, strategische knockdown-tellingen en het risico om te worden uitgeschakeld, terwijl je de iconische momenten uit de Dragon Ball-geschiedenis opnieuw beleeft.


Over Dragon Ball Z: Kakarot 23rd World Tournament

De langverwachte vijfde grote DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot is hier: het 23e World Tournament. In deze uitbreiding worden spelers terug in de tijd getransporteerd naar de beroemde 23e Tenkaichi Budokai, een cruciale gebeurtenis in het Dragon Ball-universum. Zet je schrap voor een opwindende ervaring terwijl gevechten op de grond, knockdown-tellingen en het risico van ringouts centraal staan. Maak je klaar om je kracht te ontketenen en jezelf onder te dompelen in de epische gevechten die wachten.

Dragon Ball Z: Kakarot heeft fans over de hele wereld gefascineerd met zijn meeslepende gameplay en getrouwe bewerking van de geliefde anime- en mangaserie. De ontwikkelaars hebben hard gewerkt om fans een nieuwe en opwindende DLC-ervaring te bieden, en dat doen ze met de aankondiging van de 23rd World Tournament DLC. Deze uitbreiding voegt nog een laag diepte toe aan het spel, waardoor spelers de iconische momenten van de 23e Tenkaichi Budokai opnieuw kunnen beleven en epische grondgevechten kunnen aangaan tegen geduchte tegenstanders.

video
play-rounded-fill

De 23e World Tournament DLC2.1-instelling: de 23e Tenkaichi Budokai

Stap in de schoenen van je favoriete Dragon Ball Z-personages terwijl je het heilige terrein van de 23e Tenkaichi Budokai betreedt. Dit legendarische vechtsporttoernooi brengt de meest bekwame vechters uit het hele Dragon Ball-universum samen. Ervaar de spanning van strijden in de wereldberoemde arena en ontketen je kracht in gevechten die bepalen wie de sterkste krijger is.

Gevechtsmechanica op de grond

De 23rd World Tournament DLC introduceert een nieuwe dimensie in de gameplay van Dragon Ball Z: Kakarot: grondgevechten. In tegenstelling tot de hoogvliegende luchtgevechten van het hoofdspel, legt deze uitbreiding de nadruk op gevechten van dichtbij, waardoor spelers intense slagen kunnen uitwisselen en verwoestende combo’s kunnen uitvoeren. Beheers de kunst van man-tegen-man-gevechten en ontketen krachtige technieken om je tegenstanders te domineren.

Verhaaldetails: Goku vs. Majunior rematch

De kern van de 23rd World Tournament DLC ligt in het boeiende verhaal dat het presenteert. Er zijn drie jaar verstreken sinds Goku’s overwinning op de Grote Demonenkoning Piccolo, maar de vrede is van korte duur nu de kwaadaardige entiteit herboren wordt als Majunior. Gevoed door wraak betreedt Majunior de Tenkaichi Budokai met als enig doel Goku uit te dagen en de score te vereffenen. Het lot van de wereld staat op het spel wanneer deze twee machtige krijgers botsen in een monumentale rematch die de loop van de geschiedenis zal bepalen.

Impact op het lot van de wereld

De uitkomst van de confrontatie tussen Goku en Majunior in het 23e Wereldtoernooi heeft ingrijpende gevolgen voor de wereld van Dragon Ball Z. Het lot van onschuldige levens en het delicate evenwicht tussen goed en kwaad wankelt op het randje. Naarmate spelers vorderen in het toernooi en getuige zijn van de epische gevechten die zich ontvouwen, worden ze belangrijke deelnemers aan het vormgeven van de toekomst van het Dragon Ball-universum.

Seizoenspas 2 en aanvullende DLC

De 23rd World Tournament DLC is slechts een stukje van de puzzel in Season Pass 2 voor Dragon Ball Z: Kakarot. Bandai Namco en CyberConnect2 hebben een meeslepende ervaring gecreëerd die fans tot lang na het einde van de hoofdgame betrokken houdt.

Bardock – alleen tegen het noodlot

Seizoenspas 2 bevat de intrigerende toevoeging van Bardock – Alone Against Fate. Deze DLC neemt spelers mee op een emotionele reis en verkent het eenzame pad van Bardock terwijl hij vecht tegen een overweldigende overmacht. Duik diep in het verhaal van Bardock, ontrafel de mysteries rond zijn personage en wees getuige van zijn heldhaftige strijd tegen machtige tegenstanders.

Toekomstige DLC-aankondiging

Hoewel de 23rd World Tournament DLC en Bardock – Alone Against Fate opwindende ervaringen bieden, hebben de ontwikkelaars laten doorschemeren dat er nog een verrassing in petto is voor fans. Houd ons in de gaten voor een komende DLC-aankondiging die nog meer content, uitdagingen en memorabele momenten belooft te bieden.

Dragon Ball Z: Kakarot op Nintendo Switch

Goed nieuws voor bezitters van een Nintendo Switch! Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set is nu beschikbaar op de populaire draagbare console. Ervaar onderweg de volle glorie van de hoofdgame, inclusief de opwindende DLC-content. Kruip in de huid van Goku en zijn bondgenoten, ga epische gevechten aan en beleef de geliefde saga van Dragon Ball Z opnieuw, waar je ook bent.

Conclusie

De 23e World Tournament DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot tilt de game-ervaring naar nieuwe hoogten. Dompel jezelf onder in de legendarische veldslagen van de Tenkaichi Budokai, verbeter je gevechtsvaardigheden op de grond en geniet van de intense rematch tussen Goku en Majunior die het lot van de wereld bepaalt. Met Season Pass 2 die het universum van de game uitbreidt en meer verrassingen aan de horizon, blijft Dragon Ball Z: Kakarot een must-play titel voor zowel fans als gamers.

Veelgestelde vragen
  • V1: Hoe krijg ik toegang tot de 23rd World Tournament DLC in Dragon Ball Z: Kakarot?
    • A1: Om toegang te krijgen tot de 23rd World Tournament DLC, moet je ervoor zorgen dat je de DLC afzonderlijk of als onderdeel van de seizoenspas hebt gekocht en geïnstalleerd. Na installatie is de nieuwe inhoud beschikbaar in het gamemenu.
  • V2: Kan ik de 23rd World Tournament DLC spelen zonder het hoofdverhaal van Dragon Ball Z: Kakarot te voltooien?
    • A2: Ja, de 23rd World Tournament DLC biedt een op zichzelf staande ervaring, waardoor spelers kunnen genieten van de nieuwe inhoud zonder het hoofdverhaal te voltooien. Sommige aspecten van de DLC kunnen echter spoilers bevatten als ze worden gespeeld voordat bepaalde verhaallijnen zijn voltooid.
  • V3: Zal ​​de 23rd World Tournament DLC nieuwe speelbare personages bevatten?
    • A3: Hoewel de 23rd World Tournament DLC geen nieuwe speelbare personages introduceert, biedt het opwindende nieuwe gameplaymechanismen en verhaallijnen die voortbouwen op de Dragon Ball Z: Kakarot-ervaring.
  • V4: Kan ik Season Pass 2 afzonderlijk kopen of is deze alleen beschikbaar als onderdeel van een bundel?
    • A4: De Season Pass 2 voor Dragon Ball Z: Kakarot is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor spelers toegang hebben tot alle meegeleverde DLC-uitbreidingen zonder dat ze een bundel hoeven te kopen.
  • V5: Zijn er exclusieve functies in Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set voor Nintendo Switch?
    • A5: Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens-set voor Nintendo Switch biedt dezelfde spannende inhoud en functies als de versies die beschikbaar zijn op andere platforms. Beleef het hele Dragon Ball Z: Kakarot-avontuur, inclusief de 23rd World Tournament DLC, in de palm van je hand.