Dragon Ball Z: Kakarot – Bardock – Alone Against Fate launch trailer

Dragon Ball Z: Kakarot – Bardock – Alone Against Fate launch trailer

Een debuuttrailer voor de nieuwste toevoeging aan Dragon Ball Z: Kakarot, getiteld “Bardock – Alone Against Fate”, is beschikbaar gesteld door Bandai Namco. Bovendien krijgen we nu een voorproefje van de aankomende downloadbare content (DLC).

De bovenstaande afbeelding werd getoond aan het einde van de promotievideo. Het lijkt op het silhouet dat we zullen terugkeren naar de eerste Dragon Ball-serie. Dit zou best spannend zijn. Het lijkt erop dat de schaduw Goku voorstelt tijdens het 23e Wereldtoernooi, kort nadat hij daar aankwam.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Ball Z: Kakarot

Beleef het verhaal van Dragon Ball Z, van de meest epische gebeurtenissen tot de meest luchthartige zijmissies, met nooit eerder vertoonde verhaalmomenten die voor het eerst antwoorden bieden op enkele van de meest prangende zorgen over de Dragon Ball-legende !

Ervaar klassieke aanvallen van Dragon Ball Z op een schaal die door geen enkel ander spel wordt geëvenaard. Vecht je een weg over enorme slagvelden met omgevingen die kunnen worden vernietigd, en neem deel aan epische baasgevechten tegen enkele van de meest herkenbare vijanden (Raditz, Frieza, Cell etc.). Verhoog je krachtniveau met het gebruik van RPG-elementen en bewijs dat je de test waardig bent!

Beperk jezelf niet tot vechten als Z Fighters. Leef zoals zij! Je kunt vrienden maken en contacten leggen met een grote cast van Dragon Ball-personages terwijl je door de Dragon Ball Z-saga’s speelt door je een weg door het verhaal te vissen, vliegen, eten, trainen en vechten.

In DRAGON BALL Z: KAKAROT beleef je de avonturen van Goku opnieuw. Je gaat niet alleen epische gevechten aan, maar je gaat ook vissen, dineren en trainen met Goku terwijl je jezelf onderdompelt in het universum van Dragon Ball Z. Naarmate je verder komt in het spel, ontgrendel je nieuwe regio’s en ervaringen, evenals de mogelijkheid om sterke banden te smeden met andere helden uit de DRAGON BALL Z-wereld.

Ad