Dragon Ball Z: Kakarot – Bardock – Alone Against Fate

Dragon Ball Z: Kakarot – Bardock – Alone Against Fate

Voor Dragon Ball Z: Kakarot – “Bardock – Alone Against Fate,” hebben Bandai Namco en CyberConnect2 een nieuwe gameplay-video uitgebracht, die gevechten op planeet Kanassa weergeeft.

video
play-rounded-fill

Bardock – Alone Against Fate

Spelers kunnen “de meedogenloze gevechten ervaren die Bardock en zijn bondgenoten hebben meegemaakt toen ze werelden aanvielen als leden van de Frieza Force” dankzij de aanstaande DLC. Het complot “zou leiden tot het vreselijke einde dat de Saiyan-familie door toedoen van Frieza zelf meemaakte.” Een Saiyan-nederzetting, de Frieza Force-basis en andere locaties op Planet Vegeta kunnen worden verkend naast gevechten met vijanden.

Houd er rekening mee dat Dragon Ball Z: Kakarot’s Season Pass 2 begint met de nieuwe Bardock DLC. Hoewel er nog geen details zijn onthuld, zijn er twee extra plotbogen in de maak.

Over Dragon Ball Z: Kakarot

Beleef in DRAGON BALL Z: KAKAROT het avontuur van Goku en de andere Z Fighters opnieuw!

• Neem deel aan het plot van Dragon Ball Z, van epische veldslagen tot humoristische zijmissies, en leer de antwoorden op bepaalde langlopende vragen over de Dragon Ball-mythologie via nooit eerder vertoonde verhaalmomenten!

• Ervaar legendarische DRAGON BALL Z-gevechten op een ongeëvenaarde schaal. Ervaar massale baasgevechten tegen de meest herkenbare vijanden (Raditz, Frieza, Cell, etc.) terwijl je vecht om grote slagvelden met vernietigbare landschappen. Ga de uitdaging aan en verhoog je krachtniveau met behulp van RPG-mechanica!

• Doe niet alleen mee aan Z Fighter-gevechten. Leef zoals zij! Je kunt vliegen, dineren, vissen, trainen, vechten en interactie hebben met een enorme cast van Dragon Ball-personages terwijl je door de Dragon Ball Z-saga’s gaat.

Ad