Dragon Ball Z: Kakarot – Bardock DLC aangekondigd

Dragon Ball Z: Kakarot – Bardock DLC aangekondigd

Bandai Namco heeft nieuwe aankondigingen gedaan over Dragon Ball Z: Kakarot. De game krijgt een Season Pass 2 met gloednieuwe DLC, gebaseerd op de tv-special “Bardock: The Father of Goku.”

video
play-rounded-fill

Bardock-DLC

Met de Bardock DLC kunnen spelers “de intense gevechten ervaren die Bardock en zijn mede Frieza Force-leden vochten toen ze planeten binnenvielen.” Het verhaal zal eindigen met “het tragische lot dat Frieza zelf over het Saiyan-ras heeft gebracht.” Spelers kunnen ook rondkijken in delen van Planet Vegeta, zoals een Saiyan-dorp, de basis van de Frieza Force en meer.

Bardock: Alone Against Fate en nog twee andere stukken content zitten in Dragon Ball Z: Kakarot Season Pass 2. Je kunt hieronder een nieuwe trailer voor de film bekijken.

Dragon Ball Z: Kakarot had al downloadbare content met A New Power Awakens – Part 1 en Part 2, die bij de Switch-versie werden geleverd. Hierdoor veranderden personages en verhalen uit Dragon Ball Super, zoals Super Saiyan Gods, in verschillende vormen. Later kreeg de game DLC die was gebaseerd op de tijdlijn van Future Trunks uit The History of Trunks. Dit was onderdeel van de lancerings-DLC voor Switch.

Over Dragon Ball Z: Kakarot

In DRAGON BALL Z: KAKAROT kun je zien hoe Goku en de andere Z Fighters zijn gekomen waar ze zijn.

DE SPEL: Beleef het verhaal van DRAGON BALL Z, van grote evenementen tot grappige nevenmissies. Er zijn zelfs delen van het verhaal die nog nooit eerder zijn gezien en die voor het eerst enkele van de belangrijkste vragen over DRAGON BALL beantwoorden.

  • Speel door beroemde gevechten van DRAGON BALL Z op een schaal die nog nooit eerder is gedaan. Vecht op enorme slagvelden met omgevingen die kunnen worden vernietigd en epische eindbaasgevechten tegen vijanden zoals Raditz, Frieza, Cell en anderen. Met RPG-mechanica kun je je krachtniveau verhogen en de uitdaging aangaan.
  • Gebruik Z Fighters niet alleen om te vechten. Leef zoals zij! Je kunt vissen, vliegen, eten, trainen en vechten door de DRAGON BALL Z-sagen, vrienden maken en relaties opbouwen met een groot aantal DRAGON BALL-personages.

Dragon Ball Z: Kakarot is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Ad