Dragon Ball Z: Kakarot – Chaos at the World Tournament DLC

Dragon Ball Z: Kakarot – Chaos at the World Tournament DLC

De eerste details van de downloadbare content voor Dragon Ball Z: Kakarot – Chaos at the World Tournament zijn vrijgegeven door Bandai Namco en CyberConnect2. In een eerdere aankondiging werd gesuggereerd dat het volgende materiaal gebaseerd zal zijn op de 23e Tenkaichi Budokai Arc. Een confrontatie om het lot van het universum vindt plaats tussen een volwassen Goku en Ma Junior, net zoals kijkers het zagen gebeuren in het eerste seizoen van het programma.

Een datum voor de lancering van het product is nog niet aangekondigd.

Over Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z wacht op je om het te verkennen!

Dragon Ball Z: Kakarot stelt je in staat om Goku’s eerdere avonturen opnieuw te beleven. Je gaat niet alleen epische gevechten aan, maar je gaat ook vissen, dineren en trainen met Goku terwijl je jezelf onderdompelt in het universum van Dragon Ball Z. Terwijl je door het verhaal gaat en sterke banden smeedt met andere helden uit de Dragon Ball Z-wereld ontgrendel je nieuwe regio’s om te verkennen en spannende nieuwe avonturen om te beleven.

Een NIEUWE POWER AWAKENS-SET is inbegrepen in de Nintendo Switch-editie van Dragon Ball Super. Met deze set kunnen spelers het opnemen tegen twee unieke eindbazen, Beerus en Golden Frieza, terwijl ze ook de hemelse transformaties voor Goku en Vegeta kunnen ontgrendelen.

Kenmerken:

  • Experimenteer met het verhaal – Experimenteer met het verhaal van Dragon Ball Z, van de meest gedenkwaardige veldslagen tot de meest luchthartige zijmissies, met nooit eerder vertoonde verhaalmomenten die voor het eerst antwoorden bieden op enkele van de meest urgente kwesties over Dragon Ball-legende.
  • Iconische Dragon Ball Z – Beleef klassieke aanvallen van Dragon Ball Z op een schaal die ongeëvenaard is door enig ander spel. Vecht je een weg door grote slagvelden met omgevingen die kunnen worden vernietigd, en ga epische eindbaasconfrontaties aan die je vechtvaardigheden tot het uiterste zullen drijven. Verhoog je algehele kracht en laat zien dat je de druk aankunt!
  • Vecht niet alleen als Goku – Leef als Goku. Je kunt vrienden maken en contacten leggen met een grote cast van Dragon Ball-personages terwijl je door de Dragon Ball Z-saga’s speelt door je een weg door het verhaal te vissen, vliegen, eten, trainen en vechten.

Je kunt nu seizoen 2 kopen, dat zowel het op zichzelf staande avontuur Alone Against Fate als het toekomstige downloadbare contentpakket Chaos at the World Tournament bevat. Beide stukken downloadbare inhoud kunnen desgewenst afzonderlijk worden gekocht.