Dragon Ball Z: Kakarot demo beschikbaar

Dragon Ball Z: Kakarot demo beschikbaar

Dragon Ball Z: Kakarot is te koop in de Nintendo Switch eShop en als je wilt proeven of de game iets voor jou is, is er een demo beschikbaar. De Dragon Ball Z: Kakarot-demo is wereldwijd beschikbaar en staat op alle huidige consoles en pc, dus het is de moeite waard om deze te bekijken voordat je de game koopt die momenteel te koop is voor £ 29,99.

Over DRAGON BALL Z: KAKAROT + EEN NIEUWE POWER AWAKENS-SET

Herbeleef het verhaal van Goku en andere Z Fighters in DRAGON BALL Z: KAKAROT!

  • Ervaar het verhaal van DRAGON BALL Z, van epische gebeurtenissen tot luchtige zijmissies, inclusief nooit eerder vertoonde verhaalmomenten die voor het eerst een aantal brandende vragen over DRAGON BALL-kennis beantwoorden!
  • Speel iconische DRAGON BALL Z-gevechten uit op een ongekende schaal. Vecht over uitgestrekte slagvelden met vernietigbare omgevingen en ervaar epische eindbaasgevechten tegen de meest iconische vijanden (Raditz, Frieza, Cell enz…). Verhoog je krachtniveau door middel van RPG-mechanica en ga de uitdaging aan!
  • Vecht niet alleen als Z Fighters. Leef zoals zij! Vis, vlieg, eet, train en vecht je een weg door de DRAGON BALL Z-sagen, maak vrienden en bouw relaties op met een enorme cast van DRAGON BALL-personages.

EEN NIEUWE POWER AWAKENS-SET

・Ga verder dan de geschiedenis van Dragon Ball Z en beleef 2 extra baasgevechten met de New Power Awakens-set! Beheers de kracht van de goden om Lord Beerus uit te dagen en ga zelfs verder om Golden Frieza te bevechten met de kracht van Super Saiyan Blue!

Ad