Dragon Ball Z: Kakarot footage

Dragon Ball Z: Kakarot footage

Bandai Namco heeft ons van de goed ontvangen Dragon Ball Z: Kakarot, die naar de Nintendo Switch komt, een nader blik gegeven.

Er zijn duidelijk enkele compromissen gesloten om de PlayStation 4- en Xbox One-titel naar het platform te brengen, maar afgaande op de nieuwste beelden lijkt het een zeer goede port te worden. Je kunt op 24 september de Switch-versie van Dragon Ball Z: Kakarot in handen krijgen.

Niet lang meer te gaan!

Over Dragon Ball Z: Kakarot

De meest uitgebreide en nauwkeurige hervertelling van het epos van Goku – DRAGON BALL Z: KAKAROT – komt naar de NINTENDO Switch. Speel de game overal, ontmoet geliefde vrienden, vecht tegen machtige vijanden en herbeleef een van de meest iconische verhalen vanaf de komst van Raditz tot het laatste gevecht tegen Buu!

video
play-rounded-fill

De NINTENDO Switch-versie bevat de – EEN NIEUWE POWER AWAKENS-SET. Hiermee kunnen spelers vechten tegen twee exclusieve bazen Beerus en Golden Frieza terwijl ze de goddelijke transformaties voor Goku en Vegeta ontgrendelen. De DLC – TRUNKS THE WARRIOR OF HOPE – zal vanaf de lancering beschikbaar zijn in de eShop.”

Ad