Dragon Ball Z: Kakarot – Gratis Card Warriors update vertraagd

Dragon Ball Z: Kakarot – Gratis Card Warriors update vertraagd

Bandai Namco heeft onlangs aangekondigd dat de gratis Card Warriors-update voor Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set op de Nintendo Switch helaas is vertraagd.

Er is geen volledige reden gegeven voor de vertraging van de gratis kaartspel-update (die toegankelijk is op andere platforms in het hoofdmenu van Dragon Ball Z: Kakarot), behalve dat de tijdlijn voor het aanpassen van het ontwikkelingsschema is gewijzigd.

Gratis Card Warriors

DRAGON BALL Z: KAKAROT-spelers kunnen elkaar online uitdagen met een nieuwe, gratis update die de modus “DRAGON BALL CARD WARRIORS” toevoegt.

Spelers kunnen effectieve tactieken ontwikkelen om hun tegenstanders te verslaan, door strategisch gebruik te maken van twee kaartspellen met verschillende functies. Door de HP van de leider van de tegenstander tot nul te verlagen, wordt de overwinning voortgestuwd.

Drie verschillende online modi zullen deel uitmaken van “DRAGON BALL CARD WARRIORS”:

  • Casual-modus – waar spelers willekeurige spellen tegen andere spelers kunnen spelen zonder rekening te houden met hun rang
  • Ranking Battle-modus – voor belangrijkere inzetten kunnen spelers de Ranking Battle-modus proberen, waarbij winnen of verliezen hun rang beïnvloedt
  • Toernooigevecht – Een maandelijks evenement waarbij spelers worden verdeeld in drie tegengestelde teams. Spelers van het beste team krijgen een exclusieve beloning!

Bandai Namco zal Nintendo Switch-bezitters updaten wanneer de Card Warriors-update live is.