Dragon Marked For Death 3.0.0 Update uitgesteld (Coronavirus)

Dragon Marked For Death 3.0.0 Update uitgesteld (Coronavirus)

Inti Creates heeft aangekondigd dat de 3.0.0-patch voor Dragon Marked For Death een vertraging zal oplopen vanaf de oorspronkelijke releasedatum van 21 april 2020.

Dit komt door de aanhoudende uitbraak van het COVID-19-coronavirus in Japan, waardoor het personeel van de studio op afstand moest werken om veilig en gezond te blijven.

Als gevolg hiervan kon het ontwikkelteam de update niet indienen voor een tijdige release.

Voorlopig heeft het bedrijf geen nieuwe releasedatum voor de update bekendgemaakt – die de Oracle en Bandit als speelbare personages zou toevoegen.

Over Dragon Marked For Death

Dragon Marked For Death is een side-scrolling 2D actie-RPG die solo kan worden gespeeld of met maximaal vier spelers in lokale of online multiplayer.

De speelbare personages in Dragon Marked for Death: Advanced Attackers zijn de Shinobi en Witch.

Je speelt als de overlevenden van de Dragonblood Clan die wraak wilden nemen op het koninkrijk Medius, dat hun huis vernietigde en het Dragonblood Oracle, Amica, veroverde. Om de macht te verkrijgen die ze nodig hebben om wraak te nemen, sluiten ze een pact met het Astral Dragon Atruum.

Gebruik je nieuw verworven krachten om missies van dorpelingen aan te nemen en je status in het koninkrijk te verhogen. Hoe je presteert in deze missies kan een direct effect hebben op het uiteindelijke resultaat van de game.

Quests gaan echter niet alleen over het verslaan van vijanden. Je bewaakt de passagiers van een schip tegen monsters, zoekt naar verborgen schatten, redt een prinses uit een belegerd kasteel en nog veel meer!

Kies uit vier speelbare personages (Empress, Warrior, Shinobi of Witch) en versla je vijanden om ervaring op te doen en een level omhoog te gaan. Je ontvangt punten naarmate je hoger komt, wat je aanvalskracht, verdediging, behendigheid en andere parameters kan vergroten. Pas je personage aan op een manier die het beste bij je individuele speelstijl past!

Werk samen met maximaal vier spelers in co-op multiplayer-actie via lokale draadloze communicatie, of ga online met Nintendo Switch Online en gebruik het wereldwijde matchmaking-systeem om met avonturiers over de hele wereld te spelen. Door te strategiseren en samen te werken met uw feest, kunt u nog betere resultaten behalen en nog betere beloningen behalen!

Maak je klaar om de unieke, donkere fantasiewereld van de Dragonblood Clan te ervaren in deze intense 2D actie-RPG!

Ad