Dragon Marked for Death – Extended Animated Trailer

Dragon Marked for Death – Extended Animated Trailer

Fans van Dragon Marked for Death kunnen nu een verfrissende nieuwe kijk op het edgy verhaal zien.

video
play-rounded-fill

Inti Creates heeft een nieuwe geanimeerde trailer uitgebracht voor de titel van action-platforming, met zijn themalied op volle toeren. Veel van de omgeving van het spel wordt ook op een ingekorte manier gepresenteerd.

Over Dragon Marked for Death

Je speelt als de overlevenden van de Dragonblood Clan die wraak wilden nemen op het koninkrijk Medius, die hun huis verwoestten en het Dragonblood Oracle, Amica, gevangen namen. Om de kracht te krijgen die ze nodig hebben om wraak te nemen, smeden ze een pact met de Astral Dragon Atruum.

Gebruik je nieuw verworven krachten om opdrachten van dorpelingen over te nemen en je status in het koninkrijk te verhogen. Hoe je in deze speurtochten presteert, kan een direct effect hebben op de uiteindelijke uitkomst van het spel.

Quests gaan echter niet alleen over het verslaan van vijanden. Je bewaakt de passagiers van een schip van monsters, zoekt verborgen schatten, redt een prinses uit een kasteel dat belegerd wordt, en nog veel meer!

Kies uit vier speelbare personages (Empress, Warrior, Shinobi of Witch) en versla je vijanden om ervaring op te doen en een hoger niveau te bereiken. Je ontvangt punten naarmate je hoger komt te staan, waardoor je aanvalskracht, verdediging, behendigheid en andere parameters toenemen. Personaliseer je personage op een manier die het beste bij jouw individuele speelstijl past!

Combineer met maximaal vier spelers in coöp-actie voor meerdere spelers via lokale draadloze netwerken of ga online met Nintendo Switch Online en maak wereldwijd gebruik van matchmaking om met avonturiers over de hele wereld te spelen. Door te strategiseren en samen te werken met uw feest, kunt u nog betere resultaten behalen en nog betere beloningen behalen!

Maak je klaar om de unieke, donkere fantasiewereld van de Dragonblood-clan te ervaren in deze intense 2D-actie-RPG!

Dragon Marked for Death is nu beschikbaar in de Switch eShop. Het spel krijgt een fysieke retail-release in Noord-Amerika op 26 maart 2019.

Ad