Dragon Marked For Death – Meer trailers

Dragon Marked For Death – Meer trailers

Inti Creates zet echt alles in het werk om Dragon Marked for Death zoveel mogelijk op te poetsen.

De ontwikkelaar heeft een trailer van 7 minuten uitgebracht – met aandacht voor de stemopties in de game. Omdat, spelers in staat zullen zijn verschillende stemacteurs te selecteren voor elk van de vier personages van het spel!

video
play-rounded-fill

Over Dragon Marked For Death

Dragon: Marked for Death is een 2D zijwaarts scrollende actie-RPG-game waarin maximaal 4 spelers samen kunnen spelen in een lokale multiplayer- of online multiplayer. Verfrissende, feel-good levelontwerpen gebaseerd op intuïtieve 2D-actie-gebaseerde gameplay wachten op je!

Dragon Marked For Death (of DMFD) is een 2D-side-scrolling actiegame met meerdere spelers voor maximaal 4 spelers. Je speelt als een lid van de Dragonblood Clan, wiens huis werd verwoest door het machtige Medius Empire.

video
play-rounded-fill

Vloek van wraak op Medius, de Dragonblood-clan vormde een pact met de astrale draak Atruum en schonk hen de oude kracht van de draak. Spelers nemen verschillende speurtochten van dorpelingen op zich om hun status in de wereld te vergroten. Quests zullen de spelers op allerlei grote en kleine avonturen sturen, zoals het verslaan van monsters, het verdedigen van een konvooi, het zoeken naar schatten of het redden van een edelman. Door hun rollen goed te spelen en taken te verdelen, zullen ervaren spelers efficiënte en snelle manieren vinden om missies te voltooien tijdens multiplayer-campagnes.

Spelers kunnen kiezen uit 4 personages (Empress / Warrior / Shinobi / Witch) elk met hun eigen unieke vaardigheden. Ze zullen ervaring opdoen door vijanden te verslaan en een niveau hoger te krijgen, waardoor hun macht, verdediging en geluk toenemen.