Dragon: Marked For Death – Versie 2.3.0

Dragon: Marked For Death – Versie 2.3.0

Inti Creates heeft een nieuwe update voor Dragon: Marked for Death uitgebracht op de Nintendo Switch. De update van versie 2.3.0 verhoogt de limiet tot 90, voegt drie nieuwe opties voor dash toe en tonnen andere wijzigingen.

video
play-rounded-fill

Versie 2.3.0

Een kort overzicht van de nieuwe functies van de update:

  • Level cap verhoogd tot 90.
  • Gloednieuwe drakencontracten voor elk personage.
  • Markeringsmarkering voor speler toegevoegd.
  • Niveaus tot 100 toegevoegd voor huidige missies.
  • “Cavern of Torment” bereikt nu verdieping 110.

Volledige patch-aantekeningen zijn hier te vinden; http://dragonmfd.com/en/product/#product04

Over Dragon: Marked For Death

Speel het spel als een van de vier leden van de Dragonblood Clan

De personages, bekend als de Dragonblood Clan, hebben een pact gesloten met de Astral Dragon waardoor ze speciale nieuwe krachten hebben gekregen. Je kunt een van de Empress, Warrior, Shinobi of Witch personages kiezen om als te spelen.

Elk speelbaar personage heeft verschillende sterktes en vaardigheden!

The Empress is een goed uitgebalanceerd DPS-personage, de Warrior is een personage uit de Tankklasse dat de partij met zijn hoge verdediging beschermt, de Shinobi is DPS die de nadruk legt op beweging bij lastige aanvallen en de Heks kan zowel haar bondgenoten genezen als haar beschadigen vijanden met krachtige spreuken.

Werk samen met uw metgezellen om door fasen te komen!

In Dragon MFD opent samenwerking met je metgezellen een geheel nieuw rijk van opwindende mogelijkheden als het gaat om het verslaan van vijanden en het doorkruisen van fasen. Met wereldwijde matchmaking en in-game communicatie-opties voor online spelen en lokale coöpspelers die elk van hun eigen scherm kunnen genieten waar ze het middelpunt van de actie zijn, is de multiplayer-ervaring een kernelement van DMFD. Elke speler heeft zijn eigen systeem en kopie van het spel nodig om van multiplayer te genieten.

Tientallen en tientallen uren gameplay!

Vergis je niet, Dragon MFD is een enorm spel voor zijn genre. Met enkele fasen die 200 – 400 schermen beslaan, meer dan 30 hoofdmissies en tonnen side quests om aan te pakken, hebben spelers veel speeltijd om naar uit te kijken!

Vecht tegen gigantische bazen!

Absoluut gigantische bazen die groter zijn dan het hele scherm wachten op onze helden. Werk samen met je kameraden om deze slechteriken dan het leven te verslaan!

Een fascinerende en meeslepende donkere fantasiewereld

Zorgvuldig getekende pixelart van enkele van de beste pixelmancers in de branche schetst het hele plaatje en brengt spelers rechtstreeks in de donkere fantasie-setting.

Ad