Dragon Quest Builders 2 – 15 minuten aan gameplay

Dragon Quest Builders 2 – 15 minuten aan gameplay

Vraag je jezelf af of je Dragon Quest Builder 2 voor Nintendo Switch onderweg gaat gebruiken? Dankzij ContraNetwork kun je nu snel naar de game kijken.

video
play-rounded-fill

Ondanks de lagere resolutie, draait het spel behoorlijk indrukwekkend terwijl het wordt losgekoppeld, en de first-person-modus lijkt net zo solide!

Over Dragon Quest Builders 2

DRAGON QUEST BUILDERS 2 is een role-building role-playing game met een charmante singleplayer-campagne en een robuuste multiplayer-gebouwmodus die tot vier spelers online ondersteunt.

Creëer je eigen karakter, werk samen met je onverschrokken vriend Malroth, verzamel de vaardigheden om een ​​volwaardige bouwer te worden en vecht tegen de kinderen van Hargon, een gemene sekte die de vernietiging aanbidt! Neem vervolgens je bouwer online en sluit je aan bij je vrienden om samen te werken en iets werkelijk prachtigs te maken. Laat je niet misleiden door de naam, ondanks de 2, dit is een volledig op zichzelf staande ervaring met nieuwe personages, een uitgestrekte wereld, onbeperkte bouwcombinaties en een verhaallijn die zowel oude fans als nieuwkomers zeker zal bevredigen!

Verhaal

De kwade kinderen van Hargon zijn vastbesloten om alle makers uit te roeien en hebben het bouwen, koken en creëren van alle dingen verboden. In een poging hun destructieve dogma te verspreiden, legt de rampzalige sekte de bouwers van de wereld vast. Alle hoop lijkt verloren te zijn totdat jij, een jonge leerlingbouwer, erin slaagt te ontsnappen uit de greep van het kwaad. Na het wassen aan de oevers van het verlaten eiland van Awakening, kom je de pittige Malroth tegen, een mysterieuze jongeman zonder herinneringen aan zijn verleden.

Met de hulp van je onverschrokken nieuwe vriend begin je aan een groots avontuur om de vaardigheden te verzamelen die nodig zijn om een ​​volwaardige bouwer te worden, maar de weg die je bouwt is geplaveid met gevaar. Alleen jij kunt de kinderen van Hargon verslaan, de geheimen van het verleden van Malroth ontdekken en de raadsels van dit mysterieuze land ontrafelen.

Dragon Quest Builders 2 raakt Nintendo Switch op 12 juli 2019. Een gratis demo is ook verkrijgbaar via de Switch eShop – dus probeer het eens als je geïnteresseerd bent!

Ad