Dragon Quest Builders 2 – 50% van lancering exemplaren verkocht

Dragon Quest Builders 2 – 50% van lancering exemplaren verkocht

Dengeki Online, een van de Japanse sites die verkoopgegevens in Japan bijhoudt, publiceerde de verzameling gegevens die ze verzamelden voor de lancering van Dragon Quest Builders 2.

50% van de lancering

Volgens Dengeki verkocht Dragon Quest Builders 2 209.000 exemplaren in Japan op zowel Nintendo Switch als PS4. De Nintendo Switch-versie bewoog 101.000 exemplaren in vergelijking met de 108.000 exemplaren van de PS4, dus in het algemeen zijn beide versies even populair als deze

Het verkooppercentage voor het spel op beide platforms bedraagt momenteel 50%.

GEO, een van de grootste retailers in Japan, voegde eraan toe dat de verhouding tussen de twee (Nintendo Switch en PS4) verkopen 4: 6 is, maar ze verwachten dat de Nintendo Switch-versie de komende weken dat zeker zal inhalen.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest Builders 2

In Dragon Quest Builders 2 komen spelers op een leeg eiland aan. Materialen moeten worden verzameld om een huis en uiteindelijk een dorp te bouwen. Het eerste deel is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PS4 en de Vita.

Het Square Enix-spel Dragon Quest Builders 2 zal ergens in 2019 naar het westen gaan, tenminste op de Nintendo Switch. Nintendo meldde dit tijdens de aankondiging van de financiële resultaten een tijdje terug.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor het westen.

Ad