Dragon Quest Builders 2 – Derde DLC Pack

Dragon Quest Builders 2 – Derde DLC Pack

Square Enix heeft een derde DLC-pakket aangekondigd voor Dragon Quest Builders 2 is op weg naar Nintendo Switch in Japan.

video
play-rounded-fill

Verassings DLC

Tot nu toe hebben we geen idee wat het thema van het DLC-pakket is, behalve de volgende schermafbeelding die door het bedrijf wordt gedeeld: Het lijkt erop dat we in de nabije toekomst een themapakket met een lodge of houten stijl kunnen krijgen. We houden de releasedatum, prijs en details in de gaten.

Over Dragon Quest Builders 2

Je wordt wakker op een onbekend eiland en ontmoet de mysterieuze Malroth. Samen met hem en andere dorpelingen ontdek je geweldige eilanden, voltooi speurtochten en vecht tegen monsters en de kinderen van Hargon. Je moet materialen verzamelen om wapens, gebouwen en zelfs hele dorpen te bouwen. Wat je ook bedenkt, je kunt het maken. Deze game combineert de klassieke RPG-elementen met een uitgebreid crafting-systeem dat zorgt voor een leuk gevarieerd spel!

Maar pas op, de kinderen van Hargon staan op de loer om alles te vernietigen.

Degenen die Dragon Quest Builders op hun Nintendo Switch-systeem hebben, kunnen ook de legendarische bouwer en de troon van de Dragonlord bouwen.

Ad