Dragon Quest Builders 2 – Gaat naar het westen in 2019

Dragon Quest Builders 2 – Gaat naar het westen in 2019

Nintendo heeft hun schema van eerste party releases eerder bijgewerkt en bevatte een stealth-aankondiging voor Dragon Quest Builders 2 voor Nintendo Switch lijkt het.

Bestemd om naar het westen te gaan

Dragon Quest Builders 2, die in december naar Japan komt, zal in 2019 door Nintendo in Noord-Amerika en Europa worden uitgegeven. We verwachten binnenkort een aankondiging van Nintendo, aangezien dit al in de releaseplanning zit.

Wie weet misschien in die toekomstige geruchten Nintendo Direct zelfs.

Over Dragon Quest Builders 2

Naarmate je verder komt in het verhaal, kun je spelers uitnodigen voor je Vacant Island en de Vacant Islands van andere spelers bezoeken in de maximale multiplayer voor maximaal vier spelers. Op PlayStation 4 kun je online multiplayer spelen via internet, terwijl je bij Switch zowel online multiplayer via internet als offline multiplayer kunt spelen via lokale draadloze communicatie.

In de multiplayer kun je samen dingen bouwen of spelers uitnodigen om het eiland te zien dat je hebt gebouwd, terwijl je ze niet toestaat iets te breken of te plaatsen. Een nieuw soort plezier dat alleen mogelijk is in multiplayer wacht op je!

Ad