Dragon Quest Builders 2 – Modernist DLC beschikbaar

Dragon Quest Builders 2 – Modernist DLC beschikbaar

Following the full reveal of its final free update, the latest paid DLC pack for Dragon Quest Builder 2  on Nintendo Switch is now also available.

video
play-rounded-fill

Modernist DLC

De DLC is het “modernistische” pakket, dat meer dan 70 recepten bevat voor moderne structuren, kapsels, kleding enzovoort. Het wordt geadverteerd als de grootste verzameling nieuwe recepten uit alle huidige DLC-pakketten en kan worden gekocht bij de Nintendo eshop voor ongeveer $ 9,99.

Met de release van het modernistische pakket zijn alle drie de aangekondigde betaalde DLC-pakketten nu beschikbaar voor de Amerikaanse versie van Dragon Quest Builders 2.

Over Dragon Quest Builders 2

BOUW JE EIGEN WERELD VAN AVONTUUR!

Ga op zoek naar blokken bouwen om de Children of Hargon te verslaan en het plezier van creatie terug te brengen in DRAGON QUEST BUILDERS 2 op Nintendo Switch!

Creëer je eigen unieke karakter en ga op een epische reis met je pittige metgezel Malroth! Terwijl je over het land reist, ontmoet je een cast van kleurrijke personages en help je hun huizen in hun oude glorie te herstellen.

Je kunt zelfs samenwerken met andere bouwers om samen te werken aan je eigen geweldige creaties. Maak je geen zorgen – verwacht een gezonde reeks slijm, badboons en andere bekende Dragon Quest-monsters die onderweg zullen vechten!

Dit avontuur zit boordevol nieuwe functies en verbeteringen en zal zeker zowel nieuwe bouwers als Dragon Quest-veteranen verrassen!

OVERKOM DE VERNIETIGING

Nadat je ternauwernood ontsnapt bent aan de klauwen van de snode Kinderen van Hargon, ga je je wassen op het Isle of Awakening en ontmoet je de mysterieuze jeugd Malroth. Samen gaan jullie op een groots avontuur om de wereld opnieuw op te bouwen en terug te slaan tegen deze destructieve calamiteitscultus.

Terwijl je tussen verschillende eilanden trekt en waardevolle hulpbronnen verzamelt en nederzettingen herbouwt die zijn vernietigd door de kinderen van Hargon, zul je je vaardigheden als bouwer en krijger verbeteren.

GRATIS DEMO BESCHIKBAAR!

Een gratis demo van DRAGON QUEST BUILDERS 2 is nu beschikbaar. Verken het eiland Awakening en leer de basis van het bouwen! Je kunt het downloaden van Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

Ad