Dragon Quest Builders 2 – Multiplayer Trailer

Dragon Quest Builders 2 – Multiplayer Trailer

Wil je in Dragon Quest Builders 2 duiken? Je hoeft het niet alleen aan te doen! Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht die de multiplayer-coöpmodus van het spel benadrukt.

video
play-rounded-fill

We zien de kracht van teamwerk in werking gezet – om een ​​basis te vormen die geschikt is voor een koning!

Over Dragon Quest Builders 2

Ga op zoek naar een blok-bouw-zoektocht om de Children of Hargon te verslaan en breng de vreugde van de creatie terug in DRAGON QUEST BUILDERS 2 op Nintendo Switch!

Creëer je eigen unieke karakter en begin aan een epische reis met je pittige makker Malroth! Terwijl je door het land reist, ontmoet je een cast met kleurrijke personages en help je hun huizen in hun oude glorie te herstellen.

Je kunt zelfs met andere bouwers samenwerken om samen te werken aan je eigen geweldige creaties. Maak je geen zorgen – verwacht een gezonde massa slimes, badboons en andere bekende Dragon Quest-monsters om mee te vechten!

Boordevol nieuwe functies en verbeteringen, zal dit avontuur zowel verrukkelijke bouwers als Dragon Quest-veteranen verrassen!

Dragon Quest Builders 2 raakt Nintendo Switch op 12 juli 2019. Een gratis demo is ook verkrijgbaar via de Switch eShop – dus probeer het eens als je geïnteresseerd bent!