Dragon Quest Builders demo beschikbaar

Dragon Quest Builders demo beschikbaar

Dragon Quest Builders verschijnt 9 februari voor Nintendo Switch, maar als je niet kan wachten kun je nu de gratis demo in de Nintendo eShop downloaden.

Dragon Quest Builders verscheen eerder al voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Een vervolg is inmiddels ook aangekondigd voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Over Dragon Quest Builders

De godin Rubiss heeft gesproken en jij bent de uitverkorene. Dragon Quest Builders is in aantocht naar de Nintendo Switch.

Deze game is een enorme hit in Japan. Dragon Quest Builders combineert bouwplezier met een overkoepelende verhaallijn en de actie van een RPG. Krijg het bouwen onder de knie, geef nederzettingen vorm, verdedig ze tegen monsters en red dorpsbewoners in nood. Als je hierin slaagt, kun je Alefgard mogelijk opnieuw opbouwen. Dat is de wereld waarin de oorsprong van de serie ligt.

Er is ook een aparte spelstand waarin je naar hartenlust kunt bouwen en waarin je een onbeperkte voorraad grondstoffen tot je beschikking hebt. In de Nintendo Switch-versie van de game zit een Great Sabrecub die je extra snelheid geeft. Ook krijg je speciale materialen wanneer je met dit dier vijanden verslaat.

Ad