Dragon Quest spin-off Dragon Quest Treasures onthuld door Square Enix

Dragon Quest spin-off Dragon Quest Treasures onthuld door Square Enix

Square Enix heeft een nieuwe Dragon Quest-titel aangekondigd, Dragon Quest Treasures genaamd, die lijkt op een Nintendo Switch- en PlayStation 4-titel.

De JRPG-sterren Erik en Mia, die speelden in de laatste hoofdgame Dragon Quest, Dragon Quest XI S voor de Nintendo Switch. De game richt zich op jongere versies van de twee personages en richt zich op ‘Erik en Mia’s jeugd’ en ‘schattenjacht’.

Platformen voor Dragon Quest Treasures moeten nog worden aangekondigd, maar het team plant een wereldwijde release.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest Treasures

Dragon Quest Treasures-producent, Taichi Inuzuka gaf het volgende aan over de spin-off;

We werken aan een compleet nieuwe spin-off van de Dragon Quest-serie genaamd Dragon Quest Treasures. Misschien heb je ons als kinderen al eerder de ontwerpen voor Erik en Mia zien laten zien, en door verschillende wendingen zijn ze de hoofdpersonages van Treasures geworden.

Ik kan op dit moment niet te veel over het spel verklappen, maar ik kan je wel enkele belangrijke hoofdthema’s vertellen: ‘Erik en Mia’s jeugd’ en ‘schattenjacht’.

Het is een RPG, maar helemaal niet zoals een traditionele, en dat is zo ongeveer alles wat ik nu kan zeggen.

De releasedatum en de platforms waarop het speelbaar zal zijn, zijn nog niet aangekondigd, maar we werken nauw samen met [Dragon Quest-spelontwerper Yuji] Horii om een ​​wereldwijde gelijktijdige release mogelijk te maken.

We zullen u op een later tijdstip meer informatie geven.