Dragon Quest: The Adventure of Dai game + anime aangekondigd

Dragon Quest: The Adventure of Dai game + anime aangekondigd

Square Enix’s nieuwe gameproject is in de maak op basis van de Dragon Quest: The Adventure of Dai-manga die te zien was in Weekly Shonen Jump.

Animatie toevoegen zal een gloednieuwe anime creëren op basis van de manga die in de loop van de winter 2020 wordt uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Geheimzinnig

De game, die door Square Enix zelf wordt ontwikkeld, wordt nog steeds heel erg geheimzinnig over gedaan, maar dit is wat de maker / game-ontwerper Yuji Horii uit de Dragon Quest-serie opmerkt ;.

Are we allowed to say what hardware? Once you say hardware and such, it’s basically given away… Whether it’s an app or what hardware it’s on really shouldn’t be brought up.

Tot nu toe had The Adventure of Dai nooit echt een eigen spel om van te spreken, wat een beetje raar is, gezien het feit dat Dragon Quest in de eerste plaats een gamingfranchise is. En nog meer als je bedenkt hoe groot de hit was van de originele manga.

The Adventure of Dai, uitgebracht in 1989, was tot 1996 te zien in Weekly Shounen Jump. Gedurende die tijd verkocht het meer dan 47 miljoen exemplaren van de manga. Simpel gezegd, The Adventure of Dai was een enorme hit, zelfs volgens de normale Dragon Quest-normen.

En terwijl Dai onlangs in Jump Force verscheen, lijkt het op zijn zachtst gezegd veel te laat om een goed, op zichzelf staand spel te hebben om zijn verhaal te vertellen.

Ad