Dragon Quest Treasures demo beschikbaar

Dragon Quest Treasures demo beschikbaar

Square Enix heeft het publiek laten weten dat er een hoogwaardige en uitgebreide demo voor Dragon Quest Treasures beschikbaar is voor de Nintendo Switch. Als een speler besluit om de volledige versie van Dragon Quest Treasures te kopen na het downloaden van de demo, heeft hij de mogelijkheid om zijn opgeslagen gegevens van de demoversie over te zetten naar de volledige versie van het spel. Toen het spel voor het eerst uitkwam, was het een beetje jammer dat er geen demo was die spelers konden downloaden om het uit te proberen.

Over Dragon Quest Treasures

Erik en zijn zus Mia nemen hun intrek aan boord van een vikingschip en kijken uit naar de dag dat ze de zeven zeeën kunnen bevaren op jacht naar grote rijkdom. Op een nacht hebben ze een ontmoeting met een paar buitenaardse wezens genaamd Porcus en Purrsula, en als resultaat worden ze naar een vreemde locatie gestuurd die bekend staat als Draconia, een legendarisch rijk vol rijkdommen die wachten om gevonden te worden. De reis die Erik en Mia al zo lang aan het plannen zijn, is eindelijk begonnen.

Omdat er zoveel van de enorme wereld van Draconia te ontdekken valt en zo veel intrigerende schatten om op te graven, zullen Erik, Mia en hun schattige vriendjes wat hulp nodig hebben. De groep sluit snel vriendschap met en brengt een opmerkelijk assortiment beleefde wezens in haar gelederen. Onze helden kunnen zelfs op de meest verraderlijk ontoegankelijke locaties buit lokaliseren door gebruik te maken van de magische visioenen van verborgen schatten die deze monsters bezitten, evenals hun unieke vaardigheden als schatzoekers. Hierdoor kunnen onze helden over open velden racen, kliffen in één keer beklimmen en over gapende afgronden glijden.

Je reis om de mythische schat van Draconia te vinden, neemt je mee door een wereld die enorm en divers is, vol wendingen en geheimen die erop wachten dat jij ze ontdekt!

Dragon Quest Treasures kunnen nu worden gekocht en hebben een gemiddelde score van 73 gekregen van review-aggregator Metacritic.

Ad