Dragon Quest Treasures – Gameplay overzicht

Dragon Quest Treasures – Gameplay overzicht

Square Enix heeft een nieuwe “Gameplay Overview”-trailer uitgebracht voor Dragon Quest Treasures, een aankomende avonturen-RPG. Het laat enkele van de beste delen van de wereld zien en het soort dingen dat spelers daar kunnen doen.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest Treasures

Erik en zijn zus Mia wonen op een Vikingschip en ze dromen ervan de wereld rond te reizen om grote schatten te vinden. Op een nacht ontmoeten ze Porcus en Purrsula, twee vreemde wezens uit een andere wereld. Ze nemen ze mee naar een mysterieuze plek genaamd Draconia, waarvan wordt gezegd dat het vol ligt met schatten die wachten om gevonden te worden. Erik en Mia gaan eindelijk het avontuur aan waar ze altijd van hebben gedroomd.

Erik, Mia en hun schattige vrienden hebben hulp nodig om de enorme wereld van Draconia te verkennen en alle verleidelijke schatten daar te vinden. Het team maakt snel vrienden met en rekruteert een breed scala aan vriendelijke monsters. Met behulp van de magische visioenen van verborgen schatten van deze monsters en hun speciale vaardigheden om schatten te zoeken, racen onze helden over open velden, beklimmen ze kliffen in een enkele sprong en glijden ze over gapende afgronden om buit te vinden op zelfs de meest ontoegankelijke plaatsen!</p >

Ontdek een grote, andere wereld vol wendingen en mysteries op weg naar het vinden van de legendarische schat van Draconia.

Op 9 december 2022 komt Dragon Quest Treasures uit voor Nintendo Switch.